В „Опасно изкушение“ розов облак за едната и градушка за другата

Тази вечер в епизода от хитовия, турски сериал „Опасно изкушение“ Йълдъз дори и не подозира каква градушка ще се изсипе върху главата ѝ. А Зейнеп ще плува в розови облаци.

Лял продължава да атакува Алихан за осъществяване на брак помежду им. Тя пристига във фирмата му грациозно поклащайки се и го пита видял ли е какво са публикували клюкарските издания. Той не обръща никакво внимание на казаното от нея, дори видимо се дразни от нахлуването ѝ в офиса му. В крайна сметка дори я моли да си тръгне и я предупреждава да не идва повече там така изненадващо. Лошото е, че Зейнеп чува коментара на Лял по неин адрес, че асистентката на Алихан е твърде невзрачна. А шушуканията на колежките ѝ, видели снимките и коментарите, че Алихан и Лял стягат сватба, окончателно я разстройват. Момичето влиза при шефа си веднага след тръгването на любимата му и иска позволение да си иде вкъщи под претекст, че не е добре.

Ендер бърза да се появи и във Фондацията, където със съжаление разбира, че хайлайфът я е отписал и оттам. На директорското ѝ място вече е седнала Зехра, дъщерята на Халит, която не пропуска момента да ужили бившата си мащеха. Ендер разбира се не ѝ остава длъжна, но отхвърлянето ѝ от светския живот е факт.

Алихан отрича пред сестра си новините за женитбата му с Лял. Навързвайки последните събития, той има основателното право да е съмнява, че „болестта“ на Зейнеп всъщност е свързана с … ревност. Това откритие го кара да се усмихне.

В „Опасно изкушение“ Ендер впива нокти в Йълдъз, но всъщност ѝ прави услуга

В заведението, където работи Йълдъз, е отишъл Халит, за да се извини на момичето за постъпката на Ендер и да ѝ засвидетелства, че винаги ще бъде до нея.

Джанер е принуден от сестра си да провери дали са уволнили Йълдъз и когато става ясно, че не са, Ендер полудява и двамата тръгват към кафенето. Там вещицата прави нов скандал, за който веднага е уведомен Саткъ, а той е в колата с шефа си. казва на Халит какво се разиграва в момента и богаташът Аргун пристига навреме, за да изхвърли побърканата си бивша жена.

Вечерта Алихан поставя Зейнеп почти пред свършен факт, написвайки ѝ СМС, че е пред вратата ѝ. Тя го кани вътре и той ѝ задава въпрос дали го ревнува. Искреността на момичето е пословична и тя веднага признава, че е така. Алихан се навежда, целува я, а тя отвръща на целувката му.

Нали не сте очаквали, че след първоначалния неуспех да отмъсти предателството на Йълдъз, Ендер ще се откаже? Разбира се, че не… Тя моли Джанер да направи и невъзможното, но да изгони момичето от работа. Във връзка с много подобни на него лентяи, братът спретва няколко номера на Йълдъз чрез свои познати.

ЗАРАТА


image0 (9K)