В „Опасно изкушение“ Халит научава за мръсните номера на жена си

Тази вечер в епизода от хитовия турски сериал „Опасно изкушение“ Ендер попада в собствения си капан и сгромолясването ѝ ще е стремглаво.

Хитрата Йълдъз все повече оплита в мрежите си своя шеф, към когото тя се домогва и иска от него всичко: дом, семейство, деца. Тя няма да се задоволи с по-малко от това. Играта ѝ за сега е повече от успешна, тактиката ѝ – правилна. Дърпайки се на Халит, оставайки загадъчна и в същото време моралното момиче от бедните среди, което предупреждава патрона си да се пази неясно от какво и от кого, тя поддържа интереса му на мах.

Ендер е крайно неспокойна и подтиква Йълдъз да действа по-бързо. В същото време подпитва Халит, желаейки да се увери дали планът ѝ работи.

В „Опасно изкушение“: Двете сестри Йълдъз и Зейнеп влизат под кожата на богатите си шефове

В паралел с интригите на едната, чистата душа на другата сестра се сблъсква с емоции, които все още не са се избистрили. Зейнеп и Алихан се привличат, но и двамата не признават това дори и пред себе си. Той – строгият и безкомпромисен бизнесмен, постоянно засвидетелства някакво мракобесие спрямо подчинените си, което после тушира с благородни, добри дела. А Зейнеп се явява като негова будна съвест, която не престава да му показва погрешните стъпки. Дребничкото момиче никак не се страхува да каже истината в очите на големия, не само на ръст, Алихан. Той маха от офиса сбъркалата Еда и я изпраща извън зданието. Така Зейнеп остава без сътрудник и трябва сама да си избере чрез интервюта. В крайна сметка, от неподправено благородство, назначава бедна жена, почти без никакви умения, с болен син, за когото сама се грижи. Ще бере грижи с нея, но това – по-нататък.

Халит не може да остане в неведение и отива при Йълдъз, която му признава за уговорката си с Ендер. Богаташът Аргун естествено разпорежда на служителя си Съткъ, който е бивш полицай, да следи жена му и да инсталира проследяваща програма на телефона ѝ. Всичко става точно така, както шефът е поръчал и тайният живот на Ендер лъсва като светкавица.

Съткъ успява да я снима със Синан, чете СМС-ите им… Става ясно, че пластичният хирург е любовникът на Ендер. Халит благодари на Йълдъз, че му е отворила очите и настоява тя да се върне на работа. Синан и Ендер се качват прегърнати на яхта и са документирани от бившето ченге.

На съвещание в заседателната зала, Алихан отправя ядни упреци срещу служител, който не само че не се е справил с конкретна задача навреме, ами и е отишъл на почивка. Човекът започва да трепери и получава инфаркт. Зейнеп е шокирана, но по-късно разбира, че Алихан се чувства зле въпреки, че е направил всичко възможно да се погрижат максимално добре за служителя му. Той я моли да остане за малко в кабинета му и двамата разговарят доста дълго.

Хората на Халит нахлуват в дома на Синан и не изглеждат никак миролюбиви…

ЗАРАТА


image0 (9K)