В „Опасно изкушение“ хитрушата Йълдъз върти номера на Халит

Тази вечер в епизода от хитовия турски сериал „Опасно изкушение“ тактическите ходове на Йълдъз подклаждат страстта на Халит.

Ендер все още не може да повярва какво ѝ се случва. Тя постоянно прави крачки по познатите пътеки на доскорошния си живот, но навсякъде се удря в бариери и затръшнати врати. Поредната ѝ стъпка е към свиждане с Ерим, когото тя иска да види в училището му. Но и там я очаква неприятна изненада. Двама специално наети мъже я гонят извън двора на учебното заведение и я заплашват, че ще направят скандал. Госпожата се гневи на съпруга си, но още не е наясно, че изобщо не е в позиция да се заканва.

В „Опасно изкушение“ Ендер е разкрита и нейният свят се сгромолясва

В същото време Халит е разтресен от любовни вълнения. Негвите желания са срещнали отпор, а той не е свикнал прищевките му да не се изпълняват. Когато повиква Йълдъз във фирмата, тъй като тя реши да напусне и не отиде на работа, Халит кани момичето на вечеря, за да ѝ се отблагодари за стореното към него. Хитрушата обаче ококорва големите си сини очи насреща му и изчуруликва как в нейните среди не е прието да се среща с мъж, за когото не може да се омъжи, как това не е морално и нейното възпитание не позволява подобно поведение. На всички зрители е ясно каква е целта на сребролюбката, нали? Е, лукавата девойка уцелва богаташа Аргун право в десятката.

Кръв капе от сърцето на добродушната Зейнеп, когато уволнява асистентката си, ала момичето е наясно, че това рано или късно щеше да се случи.

Принудената да се нанесе в скромната квартира, наета от Саткъ в бедняшки столичен квартал, Ендер не може място да си намери от ужас. Тя поръчва на Айсел да ѝ донесе дрехи и пари от сейфа в стаята ѝ в имението. Вярната прислужница събира багажа на господарката си, но Зехра я вижда и ѝ съобщава, че ако това се повтори, ще я уволни и че вече именно тя е новата шефка. Малко преди това Халит е казал новината на дъщерите си. Зехра е изключително доволна, че се е отървала от омразната си мащеха. Проблемът е как ще кажат на Ерим. Ами баща му го прави с манипулация, естествено. С малки лъжи и розови обещания, той настройва момчето срещу майка му. Разбира се не му признава за долните ѝ постъпки.

Йълдъз най-накрая вдига телефона на Ендер, която ѝ звъни постоянно. Момичето се оправдава, но доскорошната ѝ господарка изсъсква хиляди заплахи заради предателството.

Йълдъз обаче има свой план, който следва неотлъчно и нищо не може да я спре. Идва ред на Зейнеп, която без да знае е вкарана от сестра си в схема, омотаваща богаташа Халит. Йълдъз ѝ разказва как бракът на семейство Аргун е разтрогнат, заявява, че тя няма нищо общо, но иска помощ от Зейнеп. Споделя ѝ, че Халит я преследва и иска да се среща с нея, че и тя го желае,защото го харесва, но е наясно, че не трябва. Именно затова ѝ е нужна подкрепа – Зейнеп да я възпира да не върши глупости. Подходът е перфектен, тактиката – безапелационна…

Алихан урежда на работа уволнената жена и плаща всички разходи на сина ѝ. Зейнеп научава, че го е направил от нейно име и иска да му благодари за свършената добрина, но той всячески я отбягва.

Халит умува върху думите на Йълдъз. Пише ѝ СМС, звъни ѝ, но разбира, че тя е блокирала номера му. Лисанката си играе играта…

Земляк на сестрите от Бурса идва в Истанбул и Зейнеп се кани да купонясва с него в нощните заведения, а Йълдъз отказва.

ЗАРАТА

 


image0 (9K)