В този ден небесата се отварят, за да чуят думите и мислите на хората!

Луната е в знак Телец от 05:13ч на 17 февруари до 18:05ч на 19 февруари –  по-лесно е да се почувства настоящия момент, да усетите тялото си и да се насладите на всичките си сетива.

Това е чудесно време за решаване на практически въпроси. Добре е да се отложат делата, които изискват бързи реакции, бързи решения и съобразителност.

Хората сега са по-практично настроени, с материална нагласа. Повече се интересуват от битието. Добре е да се срещате с близки и любими хора. Шопингът добре се отразява на психиката. Подходящо е да се поглезите с един релаксиращ и отпускащ масаж, да пеете и танцувате.

Избягвайте да пиете студени напитки, както и викането. Да се избягва хирургична намеса в областта на гърлото, носа, ушите, врата, ларинкса, трахеята,  щитовидната жлеза, тъй като сега са много уязвими. Не е подходящо време за лечение и правене на зъби.

Продължава 6 лунен ден до 10:09ч на 17 февруари (от 09:47ч на 16 февруари)

Следва 7 лунен ден от 10:09ч на 17 февруари до 10:32ч на 18 февруари

Счита се за магически ден. Денят носи огромна енергия, затова е нужно да се отнасяме отговорно и да се постараем да я използваме само за съзидателни цели. В този ден небесата се отварят, за да чуят думите и мислите на хората и отзивчиво откликват на тях. Затова е благоприятно за молитви. Всяка отправена молитва бива чута. Сбъдват се всички благи пожелания. Внимавайте обаче с недобрите такива и лошите думи. Удачно е за бързи и краткосрочни дела. В този ден могат да станат непредвидени събития.

Днес с особена сила важи правилото: ”Мълчанието е злато”. Желателно е да се говори като правило по-малко. Противопоказно е да се лъже. Лъжите произнесени в този ден скоро ще бъдат разкрити и наказани. Силата на словото през този лунен ден нараства много и има особено голямо значение. Затова трябва да бъдем внимателни и предпазливо да произнасяме думите. В никакъв случай да не се изрича проклятие по адрес на някой човек. Сега те са действащи и бързо се сбъдват. Думата е вибрация, която в невидимия свят поражда някаква форма. Всяко произнесено слово в астралния и менталния свят става реалност. Неудачните фрази носещи негативен заряд могат да се обърнат срещу вас и да донесат не малко неприятности на по-късен етап.

Подходящо е да се прекара денят на спокойствие, у дома, в размисъл. Да не се извършват и никакви разрушителни действия – късане на книги и цветя, рязане, чупене. Цялата енергия трябва да бъде използвана само за съзидание, за реализация на идеи и планове. За поетите и писателите настъпва време за творчество. Вдъхновението ще дойде обезателно!

Състоянието на здравето е непредсказуемо. Уязвими са белите дробове, гърлото, гласовите връзки. Възникнали заболявания в този ден лесно се излекуват. Тялото не трябва да се преохлажда, тъй като е голяма вероятността да се прихване простуда.

Стайните растения също в този лунен ден се нуждаят от вашите грижи. Полейте ги, разрохквайте пръста около тях. Те ще ви бъдат благодарни и ще ви възнаградят. За седмия лунен ден има много успешни цветове, но виолетовият цвят ще бъде най-ефективен и силен.

При секса в този лунен ден не трябва да се бърза. Препоръчва се повече любовна прелюдия, продължителни любовни игри, много нежни думи, комплименти.

4 слънчев ден – Ден на астралното войнство, което създава нашата защита. Ден на борбата за правото, за милосърдие и защита на слабите и беззащитните. Не бива да бъдете пасивни, да стоите и да чакате щастливият случай сам да дойде. Не трябва да изпадате в униние, да се разстройвате и да бъдете тъжни. Не се поддавайте на емоциите и гнева. Не изоставяйте работата си и не бягайте от отговорности. Избягвайте да пишете писма в този ден.

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin

image0 (9K)