Гаджето на Мария я снима, докато се боксира?

Какво се случва с гласовитата Мария? Този въпрос си задават феновете й в последно време. Певицата вече не се подвизава в инстаграм с фамилията на новия си мъж Мирослав Соколов, заради което тръгнаха слухове за раздяла. Подсилиха се, след като от профила й в социалната мрежа изчезнаха общите им снимки, за които в повечето случаи позираха прегърнати, допрели устни в целувка. В последните дни обаче Мария като че дава други индикации.

Бившата пайнерка се снима зад волана на червено ферари. За такова стана дума наскоро, като клюката беше, че е на Мирослав. Подарил го на вече бившата си жена Вая, с която имат две деца.

След като се залюбили с Мария, бизнесменът, който пък карал жълто ферари, взел обратно спортната кола в червен цвят. Случайно или не, но Мария написа към снимката: „В жълто или в червено“ и сложи тагове „ферари“ и „love“, към които прибави сърчица.

Малко по-късно певицата, която се отказа от кариерата си, за да се посвети на личния си живот, сподели кратки клипчета от спортна зала, в които тренира бокс. В огледалото отзад се вижда отражение на мъжа, който снима видеата.

Той удивително прилича на Мирослав Соколов, отбелязва Уикенд. Снимки със същото местоположение има и бившата жена Вая, чийто профил в инстаграм вече е отключен. Явно тихата война между дамите е минала на друго ниво.

Мария изтри фамилията Соколова в Инстаграм, както и любовните снимки с Мирослав, но пък пак намери начин за препратки към връзката им. Освен това тези дни пусна клипче в стори с хаштаг „my love“.

Снимала е, докато се вози вечер. От шофьора се видя само една мъжка ръка. И това стига за извода, че връзката Мария с Мирослав продължава.

 


image0 (9K)