Галена с нова визия – сдобила се е с най-големите и бели челюсти

Галена все по-успешно върви към промяна на външния си вид.

Тя се радва на чисто нови зъби, които са огромни и бели като тоалетна чиния. Малко над 20 бона струва холивудската усмивка на Галена, научи „Уикенд”. Тя показа новото си чене в „Забраненото шоу на Рачков”, но вместо похвали, пожъна жестока критика и откровени подигравки.

Все още не може да се нарадва на огромните си зъби, които се виждат от самолет. Брюнетката нямаше проблеми с дъвкателните си органи, но решила да ги промени. Манията по корекции тресе голяма част от родните звезди и Галена не отстъпва по-назад.

„Абе тази жена какви зъби си е направила, чист бобър” и „Това Галена ли е, или Благо Джизъса?” са само част от злостните коментари под последните снимки на изпълнителката.

Въпреки че прикрива наедрелите си форми с широки дрехи, все пак публиката забелязва напълняването й. Чертите на скулите и брадичката й са изострени, но не се дължат на отслабване. Според слуховете, тя си е „пипала” и лицето. Чалга дивата е един от най-редовните клиенти на пластичната хирургия. Броят на операциите й е спорен, като корекциите са поне 7. „Не прилича на себе си, все едно не е тя! Поне вече се различава от своя клонинг Преслава“, смеят се в социалните мрежи.

Изпълнителката все още се надява да заблуди почитателите си, че видът й е естествен. Галена има поне 2 операции на носа и още толкова на бюста си. След това коригира дупето си и го направи по-пищно с помощта на специални импланти. Певицата оперира и щръкналите си уши, които години наред й създаваха комплекс. Брадичката й също е дело на опитен пластичен хирург. Устата дори не подлежи на съмнение, че е естествена. Съществуват съмнения и за стесняване на лицевите мускули, тъй като с годините лицето й стана нереално слабо.

Последно е посегнала към зъбите, тя не жали средства, за да се сдобие с най-големите и бели челюсти. Галена си харесва новата усмивка, която е сякаш открадната от коня Росинант или от Благой Георгиев. Преди време бившият футболист разкри, че изкуствените му зъби струват точно 20 000 евро.

„Явно това е последната мода в хайлайфа – след като си направиха операции на всичко възможно, сега дойде ред и на зъбите”, заключват столични клюкари.


image0 (9K)