Георги Ангелов:Целта ни е топ 6 ако сезонът се доиграе

„Този сезон, ако се доиграе, нашата цел е да влезем в топ 6. Евентуално за другия сезон отново топ 6 и да направим нещо повече за Купата на България“. Това заяви в интервю за БНР днес защитникът на Берое Георги Ангелов. В края на миналата седмица той и колегите му Александър Цветков и Иван Минчев преподписаха договорите си със „зелено-белите“ и ще останат в Стара Загора до лятото на 2021 г.

„В интерес на истината това беше очаквано. Бяхме водили разговорили още по време на зимната подготовка. Още тогава отборът на Берое бе заявил интерес към мен и другите ми съотборници, които преподписаха. Мисля че беше само въпрос на време да се разберем и да се подпишат договорите“, сподели още Георги Ангелов.
„В момента за всеки, който се занимава активно със спорт ситуацията е трудна. Опитваме се да тренираме по някакъв начин, колкото е възможно. Тичаме, фитнес на полеви условия. Горе-долу мисля че се справяме“, допълни футболистът на Берое.
„Следваме програмата, която ни е дал Димитър Димитров-Херо. Когато е възможно излизам навън, тичам по-малко. Хубавото е, че по-малко започнаха да отпадат мерките и ще се нормализират нещата скоро според мен. Що се отнася до Димитър Димитров той е доказано име, голям професионалист, лесно е да се работи с него. С добри треньори е лесно да се работи“, коментира още Георги Ангелов.
„Поддържам връзка повече с Боби Цонев. Всеки футболист желае да заиграе зад граница, но не на всяка цена. Ако условията са добри, бих заминал и аз за чужбина. Но не на всяка цена. Нямам любима дестинация, а този отбор, на който симпатизирам българската действителност е далеч от него. Става дума за Реал (Мадрид)“, завърши в интервюто си пред БНР Георги Ангелов.


image0 (9K)