Георги се нуждае от нашата помощ!

Георги има нужда от 30 000 евро за лечението си в Турция. Тази сума е непосилна за възможностите на семейството му, затова се обръщаме към всички добри хора за помощ.

Георги Христозов е на 23 години и е с диагноза „Глиобластом, богат на липидизирани клетки, IV-та степен по СЗО“. След консултация с неврохирург бива приет в болница за оперативно лечение с цел ексцизия на туморната формация в максимален възможен обем. На 2 октомври е направена първата операция, която преминава успешно, но туморът не е изрязан изцяло. Пет дни по-късно, Георги получава оток на главния мозък и се налага животоспасяваща операция. След нея е поставен на апаратна вентилация с данни за тежка левостранна хемипареза.

Става ясно, че освен химиотерапия, момчето се нуждае и от лъчетерапия и се налага да замине за Турция. Там се оказва, че прави хидроцефалия и спешно е направена операция. Предстои му дълго лечение, което ще генерира допълнителни разходи, с които семейството не разполага.

Туморът расте прогресивно и много бързо и борбата е голяма. Георги очаква зелена светлина след спешната операция, за да стартира с лъчетерапията и да се бори с болестта. За момента са необходими 30 000 евро за лъчетерапията, които трябва да бъдат преведени в рамките на 2 седмици. Георги ще има нужда и от още допълнителни средства за химиотерапия и медикаменти. Средствата необходими за престоя в хотела (за момента 2 месеца) отново са извън възможностите на семейството.

Всеки, който желае да помогне за лечението на Георги, може да го направи на следната дарителска сметка:

Георги Ангелов Христозов – IBAN BG89 UNCR 7000 152 3 0966 39

Повече информация и новини за състоянието на Георги може да видите във Фейсбук страницата му.

Източник: nova.bg


image0 (9K)