ГЕРБ : Шепа авантюристи взеха властта с лъжи и я поддържат с лъжи

Една шепа авантюристи взеха властта с лъжи и я поддържат с лъжи, обвини в декларация от името на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова.

Тя призова БСП и ДБ да изтеглят своите министри от правителството, защото по думите й няма логика това правителство да остане на власт.

Още по темата

25 мар 2022 10:15

192

„Оставка, аматьори“, скочи Атанасова.

„Днес можем да поздравим с празника правителството, защото от една година насам лъжата се превърна в норма. Начело на правителството е човек, който е подписал декларация с невярно съдържание и е нарушил Конституцията, оттогава насам всеки ден се убеждаваме, че това е норма“, обвини тя.

Според нея Кирил Петков е започнал да лъже още преди да влезе в политиката.

„Първо излъга Радев да му повярва, после наруши Конституцията, после излъга 700 000 българи, че ще оправи живота им с магическа пръчка и накрая излъга системните партии ДБ и БСП да подкрепят правителството, което оглави“, скочи Атанасова.

„Още от служебното правителство той лъже. Излъга за празните язовири, за ББР, излъга, че 8 млрд. лв. се крадат, а само за 9 дни преди Нова година изчезнаха 9 милиарда, три пъти излъга за Плана за възстановяване, че е пратен, че е одобрен. Излъга, че ще увеличава пенсиите, а през януари хиляди пенсионери бяха ощетени, че токът, газът и парното няма да поскъпнат, а днес се очаква нов ценови шок“, продължи тя.

По думите й лъжата не е патент само на Петков, а се оказало системно поведение на целия му отбор.
 

https://www.dnes.bg/ … Натисни СПОДЕЛИ, моля!


image0 (9K)