„Гласът на България“ – големият финал на 12 декември

Финалът на осмия сезон на „Гласът на България“ ще се състои на 12 декември. Ясни са 6-имата финалисти, които преодоляха успешно крос битките, на живо.

Това са: Петя Панева, Борис Христов, Лидия Ганева, Рая Димитрова, Георги Костадинов и Иван Евгениев Иванов от отбора на Лечев продължават напред в състезанието и са все по-близо до голямата награда от 50 000 лв..

Конкуренцията беше много жестока, изпълненията им бяха на световно ниво, но 6-имата успяха да спечелят. Те грабнаха сърцата на зрителите, които гласуваха с sms за фаворита си.

6-има продължиха, но други 6-има си тръгнаха достойно от състезанието. Това се случи с целия отбор на Любо Киров. Така, той няма да има свой представител на финала.  Мастър Лечев – отново се очертава да бъде най-голямата заплаха за останалите треньори, продължава с отбора си в пълен състав.

С цели трима свои изпълнители на сцената на финала – рокерът Иван Евгениев Иванов, екстравагантната Рая Димитрова и абсолютно железният Борис Христов, шансовете му да стане треньор на победителя, за четвърти път в историята на „Гласът на България“ – са наистина големи.

Галена ще бъде представена от двете си мощни оръжия – Георги Костадинов и Петя Панева, а DARA ще стиска палци на нежната и страшно талантлива Лидия Ганева.

Кой ще грабне титлата „Гласът на България“ обаче ще определят зрителите. В неделя вечер, те ще са тези, които ще „решат задачата“ със sms-ите, които ще изпратят в подкрепа на своя фаворит.


image0 (9K)