Глория: Внучетата се обичат повече от децата

Отношението към внуците е по-различно от това към собствените ти деца – това заяви поп-фолк примата Глория.

Дъщеря й Симона Загорова даде живот на момиченце, което кръсти на певицата – Галина, само преди няколко седмици. А 47-годишната изпълнителка презаписа песента си от 1994 г. „Децата“ специално заради появата на бебето.

„Внучетата се обичат повече от децата. Сега е друго. Мога да си позволя да забавя темпото“, заяви Глория пред Нова телевизия, научи ЗАРАТА.

Певицата призна, че след като самата тя е станала родител много млада – едва на 23 години, когато тъкмо потегляла и кариерата й, трябвало да остави малката Симона на майка си още след 40-ия ден.

Към настоящия момент Глория също активно помага в отглеждането на бебето Галина. Със Симона и нейният мъж Даниел живеят в една къща, макар и на различни етажи. Най-голямото предизвикателство, пред което цялото семейство се изправило през последните месеци пък бе заразяването им с COVID-19. Притеснението за Глория се фокусирало върху здравето на близките й, въпреки че самата тя се наложи да бъде лекувана във ВМА. „Майка ми влезе в болницата два дни по-късно, но бяхме в различни отделения. Симона имаше грип докато беше бременна“, спомня си певицата. Въпреки това успели да се съберат и да излязат от емоционалната дупка, доминирана от страха.

 


image0 (9K)