Глупави женски навици съсипват връзката

Понякога жените допускат грешки, които са безобидни на пръв поглед, но могат да доведат до крах на връзката. Няма универсална рецепта за щастие, но е добре да избягвате типичните грешки, за да не дразните мъжа до себе си. Ето с какво жените най-много дразнят мъжете и рискуват връзката си.

1. Стремят се към идеала

В желанието си да бъдат перфектни, жените рискуват щастието си и дори не го осъзнават. Понякога прекомерното старание единствено лишава мъжа от мотивацията да направи нещо за връзката. И без видима причина той започва да изпитва недоволство от любимата си.

2. Пълен контрол над живота му

Пълен контрол над живота му, постоянно следене в социални мрежи, обаждания по пет пъти на час – с подобно поведение единствено го отблъсквате от себе си. Всичко това силно дразни мъжа ви и вместо това той просто ще се затвори в себе си.

3. Прекалена загриженост

Ако сте прекомерно загрижена за здравето му, за начина му на хранене, за извънредните му часове в офиса, със сигурност ще го изнервите. Едва ли той ще има особено желание да се прибере от работа, знаейки че у дома го очаква поредната лекция на тема здравословен начин на живот.

4. Сълзи

Женските сълзи за много мъже изглеждат просто като начин за манипулация. Контролирайте емоциите си и не плачете постоянно и без причина.

 


image0 (9K)