България

Глутница кучета нападна майка с дете. Майката е с два счупени прешлена

Бездомни агресивни кучета са нападнали вчера 29-годишната Виолета Христова близо до парка край 22-ра детска градина в Македонската махала в Хасково.
При опит да избяга от кучетата, жената пада по стълби и се ударя зле, тя е със счупени 3-ти и 4-ти прешлен на гръбначния стълб. Това се установило при прегледа и снимки в болницата. За инцидента разказва младата жена пред „Хасково Нет“.

„Нападат ме за втори път. Те се навъртат около парка, точно в района, откъдето минавам за детската градина, водя сина си Ангел. Първият път, преди две седмици, ни скочиха и пак ни събориха с детето на земята. Но тогава не пострадах толкова. Детето обаче изпадна в шок, плака и вика, ходихме да си леем куршум. В парка се навърта глутница от 3-4 бездомни кучета, едното от тях, бялото, е най-агресивно и винаги като ни види, налита. Има и друго агресивно, по-едро, кафяво. При инцидента вчера ни спасиха хора от близкото заведение, които излязоха и ги прогониха с камъни. А аз цял ден бях по болници. Мястото на счупването не може да се гипсира и съм със стягащи колани. Не мога да мръдна, а имам и 3-месечно бебе, за което се грижа“.

Шефът на служба „Контрол на обществения ред и законност“ в общината Николай Симеонов научава от журналисти за инцидента. Заявил е, че веднага ще изпратят хора на мястото за да вземат мерки срещу агресивните кучета.

 

Живка Кехайова

Нямам девиз, имам собствена философия.

Recent Posts

Експерт: Изборите ще са тежки от техническо естество

Ще имаме коалиционно правителство, убеден е Светослав Живков...

6 часа ago

От СДС очакват наказателен вот на изборите през юни

"Патриарха" и "Витошка" е показателен за аматьорщината на ПП...

6 часа ago

Политолог: Вредно е едни и същи лица да са в листите и за двата вота

Наблюдаваме делегитимация на българския политически елит...

7 часа ago

Стефан Янев: Има кризи във всички сфери на обществения живот

Нагледахме се на (не)коалиции, които се правят заради властта, каза той...

7 часа ago

Кои са признаците, че той не е сродната ви душа?

Усещате, че пази тайни от вас...

7 часа ago
image0 (9K)