Година 4. Възход през трудности!

Посрещам 2021 година със смесени чувства. Дали означава кардинални промени? Имам ли повод за притеснение?

След рождения ми ден ще вляза в лична година 4. Освен това ще навърша 40 години. Виждаме какво ни донесе това число на Уран.

Питам се трябва ли и аз да очаквам разруха в живота си заради това двойно влияние на вибрация 4?  През 2002 г., отново на Уран, същите числа, но с различна подредба, не помня да сме преживявали някаква разруха.

Вярвам, че всяко число, както и всяка планета и карта таро и руна имат и позитивни, и негативни характеристики, но признавам, че съм доста неприятно изненадана от това, което преживяваме от вибрация 4 през 2020 година.

Алена отговаря:

Преживяванията ни през 2020 година не са следствие от вибрация 4, тя е носител, освен на проблеми поради неочаквани и странични фактори, на рутина и отговорност, на много труд, но и на успехи. Уран е планетата, която управляваше годината. Тя ни даде шанс да променим себе си, живота си, човечеството дори, но за мнозина това се оказа неясна и най-вече непосилна задача, защото предпочитат да се плъзгат по течението и по най-малкото съпротивление, без мисъл за собственото си себесъхранение. Освен това не бива да забравяме два важни фактора. Първият са ускорените обороти на кармата, които ще са такива в следващите 2600 години, докато приключи Ерата на Водолея.

Второто, но не по значимост е, че след като човечеството премина в 13-о ниво на вселенско развитие, еволюцията на цялото човечество, не само на отделни негови представители, трябва да бъде съизмерима с планетарното ни ниво. И както отдавна съм разказвала, еволюцията във Вселената не е възходяща или низходяща спирала, а линия. Скокът към ново ниво на еволюция идва едва след като правата линия е достигнала най-ниската си точка и деградацията на планетарната култура е факт. Чрез деградацията, след приключването на живота им във физическо тяло Душите, годни за живот на 13-о ниво, ще продължат да се прераждат на Земята, а негодните ще бъдат насочени на планети с по-ниско ниво на развитие. Мисля, че пандемията ясно започна да разграничава едните от другите, като правя уговорката, че кармата има последната дума.

При теб причина за безпокойство не съществува. Не си родена на дата, която дублира вибрация на годината, за разлика от мен, въпреки че не приемам този факт за драма или лоша поличба. Напротив, носи ми късмет. Обикновено в такава лична година творя с лекота и списвам бързо и книгите си, и текстовете в сайтовете.

Твоята лична година с вибрация   4 е част от обичайния девет­годишен цикъл, ето защо нямаш причина за притеснения. Просто приеми, че ще срещаш повече трудности, породени от странични фактори, но ако ги приемеш като предизвикателство, ще ги надмогваш с лекота. Важно уточнение е, че житейският ти период от преди две години също е на трудности, които ще преодоляваш с натрупаните опит и рутина.

За твоята 40-а годишнина си чула много съвети от мен. Не бива да празнуваш в деня, а го отложи с няколко дни за петък и неделя същата седмица. И последно – денят ти на раждане тази година съвпада с Марс, твоята планета управител, което е предупреждение да не проявяваш словесна агресия или неверие, когато не си убедена в правотата си, да не налагаш своето мнение на всяка цена, защото рискуваш да се обречеш на самота.

Автор: Светлана Тилкова – Алена

karm-krag.com


image0 (9K)