Голяма трагедия в Хасково! 21-годишен футболист си глътна езика и почина на терена

21- годишен младеж от Хасково си глътна езика и почина на футболно игрище. Сигналът е подаден на телефон 112 в 23:00 часа снощи. Младежът е бил на игрището зад монумента Богородица на Ямачя, пише haskovo.live.

На място са изпратени екипи на Спешна помощ и на полицията, които само са констатирали смъртта на момчето. По тялото му е нямало видими следи от насилие. Назначена е аутопсия, съобщиха от МВР- Хасково.

Според наемателя, в 22 часа група младежи са наели едното игрище, за да играят футбол. Късният час не е изненада. През лятото много хора предпочитат да тренират по -тъмно, защото е по хладно.

Момчето е било в единия отбор. Към 22,50, то просто се строполило на терена

Приятелите му веднага звъннали на телефон 112, но линейката пристигнала чак след 15 минути.

Той казва, че причина за забавянето е, че сигналът е приет от тел. 112 в Кърджали и късно е пренасочен към спешното отделение в Хасково.

Според наемателя, момчето се е строполило без да има съприкосновение с други играчи. В момента на падането не е играл с топка, нито е бил в игрова ситуация. Бил е сам в средата на игрището. На 50-ата минута от началото на футболната среща, просто се свлича на терена.

Наемателят на игрището не вярва причина за смъртта да е глътнатият език. Според него, младежът вероятно е получил инфаркт. Чака се аутопсия.


image0 (9K)