Любопитно

Гореща мацка проваля кариерата на новата звезда на ЦСКА

Знойна мадама е била на път да провали кариерата на новата звезда на ЦСКА Джером Синклер. Преди години нападателят е сочен за един от най-големите таланти в английския футбол. Тогава Синклер е играч на „Ливърпул“ и става най-младият футболист в историята на славния английски клуб. Малко след това футболистът започва да се среща с фаталната Алия Сейлия. В момента тя е изключително популярен Инстаграм модел сред британците. Красавицата с огромни гърди има близо 340 хиляди последователи в социалните мрежи.

Двамата със Синклер започват бурна връзка и все повече приличат вниманието на английските таблоиди. Двойката става много популярна, а футболът започва да остава на заден план. Синклер и Алия са на едни и същи години, като моделът постепенно обсебва вниманието на играча. Красавицата с изключителна апетитни форми започва да изцежда силите на Синклер и малко след това започват проблемите му във футбола.

Сочен за един от най-големите таланти на „Ливърпул“ Синклер започна да се възприема като звезда, става притегателен и желан от всички красавици и изненадващо започва да се чувства нещастен в „Ливърпул“. Иска прекалено сериозна за възрастна си заплата, за да остане на „Анфийлд“ През януари 2016 отбелязва дебютния си гол за „Ливърпул“, но само 10 дни по-късно футболистът изненадващо обявява, че напуска.

По това време Клоп кара първите си месеци като мениджър в Англия. В крайна сметка Синклер е продаден за 4 милиона паунда на „Уотфорд“, но кариерата му тръгва рязко надолу и той започва да играе като преотстъпен на нискоразрядни отбори. Някъде по това време започват и проблемите му с фаталната Алия . Двамата постепенно се отчуждават.

24-годишният Синклер и до днес не може да забрави моделката и в момента не афишира връзка с друго момиче. Времето тепърва ще покаже дали подобно на мнозина чуждестранни футболисти и той ще намери любовта в София и ще възроди кариерата си в ЦСКА, писа „България Днес“.

 

Елена Дюлгерова

Усмивката, която изпращаш, се връща обратно при теб.

Share
Published by
Елена Дюлгерова

Recent Posts

Слънцето се показва на Великден, градусите ще стигнат 23

Само на отделни места ще има краткотрайни валежи...

51 минути ago

Откриха двама издирвани младежи от Русе

Двамата отишли при дядото на единия и объркали пътя...

2 часа ago

Три коли се ударха край Омуртаг, има ранен

Тежката катастрофа е станала на пътя Велико Търново - Варна...

2 часа ago

Кои са четирите фактора за дълъг живот?

Изблиците на гняв могат да провокират инсулти...

2 часа ago
image0 (9K)