Графа преживя кошмар в Индия

Популярният изпълнител Влади Ампов – Графа сбъдна голяма своя мечта през 2019 г. Той успя да посети Индия, че дори да снима и два клипа там.

Не всичко минало така гладко, както му се искало. Никой не знае, че Графа преживял истински кошмар, след като направил зверска катастрофа и за капак го наобиколили местните с ругатни.

Графа решил, че иска да кара скутер на територията на Индия, което е доста мело решение предвид факта, че там нямат правила за движение, нямат светофари, нямат мигачи, нямат нищо. Разчитат единствено на клаксоните. Желанието му за шофиране се отключва 30 минути преди да потегли към летището, за да хване самолета за България.

„Не прецених добре своите способности и равновесието, не можах да спра и се блъснах в едно такси. На задната седалка бях качил продуцента на клипа от индийска страна. Наобиколиха ни около 100 индийци, за да видят какво ще се случи. Излезе таксиметровият шофьор и започна да ни се кара. Разбрахме се по обичайния начин – лека индийска корупция“, призна Влади.

show.blitz.bg


image0 (9K)