Гриша Ганчев: Ще се мъчим да запазим второто място, титлата е в онзи град

 

Битката за титлата е предрешена в полза на Лудогорец, а ЦСКА ще се бори да запази второто място. Това заяви собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев след представянето на автобиографичната книга на Аспарух Никодимов на Националния стадион днес.

[ad id=“225664″]

Ганчев саркастично поздрави предсрочно Лудогорец за титлата и добави, че и догодина шампионският трофей е капариран в полза на тима от Разград.

„Отборът ни е прекрасен. Супер е. Ще се мъчим да запазим второто място, защото титлата е в онзи град. Поздравяваме ги. Ще им пратим един скромен подарък – една шлифовалка, да поразрежат малко и да пратят и на Станислав Тодоров и във футболния съюз малко от нея, защото много хора са действали по този начин“, каза Ганчев пред репортери.

[ad id=“263680″]

„Догодина също ще е много интересно първенството. Битката ще е жестока за второто място. Тези, които си играят нормално, те ще се борят за второто място. Първото е капарирано. Не мисля, че победа на 5-и май би променила нищо, защото то много подизпълнители, много нещо“, допълни той.

Ганчев обвини директорът в Лудогорец Георги Караманджуков, че стимулира финансово съперниците на ЦСКА.

„Има един Караманджуков ли, какъв е. Той се разкарва с чували с пари по отборите, по съдиите. Него попитайте, аз с такива работи не се занимавам. От ЦСКА никой не се занимава с такива работи, предполагам и от Левски не се занимават. Щом им е хубаво на всички така да ги правят на глупаци, нека си обикаля. Той е богат човек този и ги разнася чувалите с парите. Какво общо имаме ние с Европа.

[ad id=“236993″]

Европа започва там където свършват шкембе чорбата и семките, а тук има и шкембе чорба, и семки“, каза още собственикът на ЦСКА
Относно шансовете на „червените“ в реванша от полуфиналите за Купата на България срещу Левски, Гриша Ганчев каза: „Не знам къде ще отиде Купата, ще си поиграйкаме с Левски, пък ще видим“.


image0 (9K)