Любопитно

Гришо се е сгодил тайно с Никол Шерцингер

Любопитна информация, свързана с личния живот на Григор Димитров, достигна до БЛИЦ. Близки до най-добрия ни тенисист разкриха, че Гришо се е сгодил с Никол Шерцингер на тайна церемония в периода, в който и двамата бяха лудо влюбени.

Това се е случило малко преди американската певица да пристигне изненадващо с Григор в България. В началото на февруари 2017 година тя кацна на наша територия за участието на Димитров в турнира София Оупън. Тогава двамата отскочиха и до Хасково, където се срещнаха с родителите на тенисиста. Три месеца преди това – в началото на ноември 2016 година, Гришо и Никол се сгодили в Хаваите, родното място на американката.

„Имаха едни планове, но после знаете какво се случи – разделиха се. Причините са комплексни и много лични. Григор никога няма да ги разкрие. Тя като че ли по-трудно преживя края на връзката им, макар че и на него никак не му беше лесно.

Времето обаче лекува. В момента Гришо няма голяма любов до себе си, но рано или късно ще я открие. Той е категоричен, че при следващата силна връзка ще иска да създаде семейство. Не може да си представите колко много обича децата и как иска да има наследници”, добавят нашите източници.

Blitz.bg

Ваня Русева

Share
Published by
Ваня Русева

Recent Posts

Костов уклончив ще подаде ли оставка или не

Той остава треньор на "Левски" "още 4-5 дни"...

един час ago

Петков за казуса „Корал“: Това е провокация, не ви ли е срам, честно…

Лидерът на ПП не може да повярва, че вече трети ден това е новина...

един час ago

Акула се появи на плажа в Бургас

Черноморските акули обаче са безобидни...

един час ago
image0 (9K)