Гръмна сензационна интимна тайна за Мелания и Доналд Тръмп

Личният живот на първата дама на САЩ и съпругът й се дебне под лупа. Всяко движение, жест или дума на Мелания и Тръмп се следи и внимателно анализира.

Мнозина обичат да четат за „кирливите ризи“ на известните личности.

Именно затова всеки настръхва щом се появи някаква пикантерия за знатните особи, а често пъти истината силно се преувеличава.

Мелания и Доналд Тръмп често пъти попадат под вниманието на широката публика заради интимните им отношения.

Палавата бивша моделка винаги приковава погледите върху себе си.

Но на повечето хора им е интересно какво се случва в спалнята на Меланяи и Тръмп.

Е, една известна журналистка разкри дали двамата спят заедно и какви точно са интимните им отношения.

Важно е да уточним, че в края на месец октомври, по време на частно събитие за набиране на средства в „Trump Hotel“, Доналд Тръмп се пошегува, че ако бъде прострелян, то съпругата му няма да пророни и една сълза за него.

Изказването му даде повод за множество коментари. Едни бяха на мнение, че първата дама на САЩ просто няма да даде външен израз на евентуалното си страдание, а други – че нея изобщо не би я било грижа, ако на мъжа й се случи нещо лошо.

Везните, обаче, определено натежава в полза на второто твърдение.

Сега, сякаш в подкрепа на тази теза, идва и интересен факт от Белия дом, включен в предстоящата книга „Free Melania“ на журналистката Кейт Бенет, която предоставя информация и събития за последните три години от живота на Мелания.

В нова статия, базираща се на изданието, Бенет засяга няколко различни теми, а една от тях касае личните взаимоотношения между г-н и г-жа Тръмп.

В нея става въпрос за договорката им относно нощния сън…

От доста време се говори, че двамата не делят едно легло, но днес журналистката не само потвърждава тази информация, а и допълва, че те дори не споделят един и същ етаж.

В публикацията пише, че Мелания предпочита да разполага с един от огромните апартаменти в резиденцията само за себе си.

Въпреки че явно обича да страни от съпруга си, когато са под един покрив, тя много добре знае, че има задължения, които трябва да изпълнява. Ето защо стопанката на Белия дом е неотлъчно до мъжа си на всяка официална визита.

jenata.blitz.bg


image0 (9K)