Дали Радев е незаконен син на бай Тошо? – Въпросът на деня

 Фейсбук – най-важната социална медия в 21 век, разпространява снимка на бай Тошо и Радев. Всеки, който и малко да е учил криминална медицина, ще отбележи прилика в лицето. А и начинът на говорене на Радев е показателен: в резюмето – толкова дипломи, докато говори като интелектуален инвалид.
Новината изглежда много вероятна. О, България! Ще се наложи медицинска експертиза от Европа. Ако това е истина – комунистите доказаха раковата си принадлежност! Но ракът убива тези, които са носителите му. Затова – пазете се!
Тази «сензационна» новина обяснява и защо лидерката на комунистите, наречени днес социалисти, ходи на гроба на бай Тошо – вероятно да покаже вярност към него във вътрешна борба кой да стане кандидат на партията за президент.
Самата биография на Радев издава принадлежност към дълбоката и престъпна комунистическа диктатура, която днес е в България и се опитва да овладее чрез Радев и външно властта. Бил комунист, а от 1990 – не. С други думи – станал т. нар. «спящ» комунист да дойде деня му. Като се е отрекъл – защо приема предложението на комунистите?! Сигурно е бил доста изнервен да стои толкова десетилетия в сянка и разбира се, медиите разпространиха театъра – бил си работил спокойно като генерал, но му се обадили по телефона да му предложат да стане кандидат за президент. Защо на мен някой не се обади? При това съм много по-достойна българка, със световно признание, а не провинциално генералче.
И друго смущава в биографията на Радев – отказал се от БКП и отишъл да учи в САЩ. Интересно, и Бокова я пратиха на някакви курсове в САЩ. Така комунистите си подготвят тайните агенти – с алиби, което няма нищо общо с тяхната реалност като личности. Видяхме добре колко и как се е трансформирала Бокова, когато дойде на власт.
Идването на Радев на власт, което се очаква, не променя нищо в България, тъй като всеки, който следи отблизо страната вижда, че тя се управляла от група червени диктатори, които си назначават свои хора в ключови позиции, декултурират и престъпно корумпират странта. А където демокрацията побеждава – създават се неприятности и проблеми. В културата е достатъчно да напомня, че държат демонстративно Божидар Димитров за Директор на НИМ, докато ключове позиции са дадени на бивши или настоящи тайни агенти, свързани с вътрешната червена диктатура – и дори психотронни терористи!
Браво на всички българи, които утре ще гласуват срещу Радев! Това е знак поне за света, че България е в напреднал стадий на червен рак, но има здрави клетки, които все пак се съпротивляват! Успех!

Ето снимката на Радев и контур на снимката на бай Тошо.
Очите и носът съвпадат 100%!
Updates (12-11-2016):
От бележка след моята статия във Фейсбук (12-11-16). Аз бях дете, когато съм чувала от хора да си шошукат , че Тодор Живков има незаконно дете, запокитено в дълбоката птовинция и се е пазело във абсолютна тайна. Той не е искал да го признае и изобщо не се грижил за него!
Моля обърнете внимание на биографията на Радев в Уикипедия: нищо за родителите му. Аз не намерих никъде да прочета за тях. Е, какъв президент избираме? Човек, който смята, че не трябва да благодари на родителите си, че се е появил на този свят! Никъде не видях нищо за тях. Как тогава ще се грижи за България?
Моля вижте какво пише в Уикипедия за рожденното място на Радев – Димитровград. Оказва се, обаче, че е роден в Славяново. Е, какво да се мисли освен че този господин смята българите за идиоти!
WORLD CULTURE EXAMINER, SALT LAKE CITY, UTAH, USA
Публикуваме от фейсбук профила без редакторска намеса

image0 (9K)