Дамска чанта тип портмоне – сред актуалните пролетни модели

Дамска чанта тип портмоне - сред актуалните пролетни модели

IStockphoto

Микро- или миничантите през рамо, които побират телефон, червило и най-много още малко портмоне, са изключително кокетни. Ала нека си признаем – не са от най-удобните и някои от нас предпочитат да носят по-големи. За щастие тази пролет по-големите модели се завръщат, при това според харесвана тенденция от миналото.

„Намаляващите глобални ограничения и продължаващото търсене на пътувания кара мнозина най-накрая да резервират мечтаната почивка. Планирайки ваканцията си, потребителите имат нужда от големи функционални и стилни аксесоари“. Това споделя Елизабет Лейн пред Marie Claire.

Маркетинг директорът пояснява, че за настоящия сезон чантите тип огромно портмоне с дръжка/ки ще са истински хит. Съответно могат да поберат всичко онова, което искате и също допълват визията ви подобаващо.

Функционалният аксесоар прилича на нещо като чанта за уикенда. Ала не се чудете, ако отидете на работа и видите голяма чанта тип портмоне на масата на ваша колежка. Причината е, че тези чанти вече няма да са само за случайни излизания навън.

Дамски чанти – 6 модела за зимата

Космати дамски чанти – сред предпочитаните за зимата

Дамски чанти – пробвайте кожени паласки

https://www.dnes.bg/


image0 (9K)