Дариха спортни пособия на детско-юношеската школа на ФК „Чирпан“

Хубав и полезен подарък получиха децата от детско-юношеската школа на ФК „Чирпан“.

Преди началото на петъчната тренировка те бяха приятно изненади от заместник областният управител на област Стара Загора Красимир Червилов, координаторът на ВМРО за района Антон Андонов и общинските съветници Иван Жеков от общ. Братя Даскалови и Росен Иванов от общ. Чирпан.

Футболните топки и спортните пособия, дарени на футболния клуб, са изключителни важни за тренировъчния процес. На срещата присъства заместник-председателят на СНЦ Футболен клуб Чирпан г-н Христо Чапанов и треньори от футболна школа, които изказаха благодарности за ценните подаръци.

Решихме да направим това дарение, тъй като за да има футбол, трябва да се развива и детско-юношеската школа и да има местни кадри, сподели заместник областният управител Красимир Червилов.

Общинските съветници Иван Жеков и Росен Иванов, които доскоро бяха членове на управителния съвет на футболния клуб споделиха: „През годините сме доказали, че нашата кауза са децата, които да представят Чирпан и да носят с гордост емблемата на футболен клуб с 90-годишна история. За целта е необходима широка и здрава основа, която да изградим заедно с треньорите и ръководители на футболния клуб. Защото децата са нашето бъдеще, нашето богатство, нашата застраховка живот.

Приветстваме ентусиазма на родителите, записали децата си да тренират футбол, осъзнавайки че спортът е здраве, учи на морал и дисциплина.“

Това е второ дарение за малките футболисти в рамките на последните две години и ще продължим да помагаме за развитието на детско-юношеския футбол, коментираха дарителите.


image0 (9K)