Две бомби гръмват в „Опасно изкушение“. От едната излиза пръстен, от другата – измама

Тази вечер в епизода от хитовия, турски сериал „Опасно изкушение“ от двете гръмнали бомби излиза различен експлозив. От едната – годежен пръстен, от другата лъсва измама, видя ЗАРАТА.

Схемата на Хакан да отведе Зейнеп при Алихан сработва. Той я подмамва да влезе в къщата на приятеля му с уговорката, че той не е у дома, а когато тя макар и с неохота го прави, верният Хакан заключва вратата отвън.

Тайфунът Хира помита всичко, разбирайки за кого е бил годежният пръстен в „Опасно изкушение“

През това време с пълна пара върви партито, организирано от Ендер, за промотирането на новия хотел, построен от Аргун холдинг, в който богаташът Атакан е налял инвестиции. На приема се очаква Халит най-после да се запознае с акционера. И той пристига със загадъчната си и самоуверена усмивка – нашият познайник Кемал… който даваше заявки за нещо мистериoзно около неговия статус, но беше само леко загатване. До момента, в който Халит и компания остават изумени. Чувствата им обаче са коренно различни. Докато Халит е ядосан, че е бил излъган и младият мъж е влязъл в дома му с измама, то Ендер и Йълдъз се разтреперват от нерви дали Кемал няма да ги издаде.

В дома на Алихан се случва дългоочакваното от всички зрители събитие – Алихан е извадил годежния пръстен, отдавна купен за единствената му любима и ѝ предлага брак. Звезди се появяват в доскоро тъжните, огромни очи на Зейнеп. Сълзите от щастие блесват и у двамата, когато тя се съгласява. Зейнеп отново е в прегръдките му през цялата нощ.

Халит с един жест разпорежда на Кемал да дойде с него извън залата, за да му обясни младокът какво се случва. Признанието е, че Кемал и Йълдъз са били женени. Халит е шашнат и веднага вика двете си жени на разпит. Ендер казва, че не е познавала Кемал и той не я издава, че лъже. Не така обаче се случва с Йълдъз, която въпреки, че обяснява как бракът ѝ с Кемал е траял по-малко от 24 часа и веднага е бил разтрогнат, получава гневното решение на настоящия си мъж, че той ще се разведе с нея. Безоблачна синева и просторен хоризонт вижда пред себе си Ендер… Веднага тя се възползва от ситуацията и кани бившия си вкъщи.

Другата основна линия в епизода е възцаряването на любовта и щастието в една друга двойка. Алихан води Зейнеп в панорамния бар, където той не успя да се качи заради Лила и най-накрая споделя на любимата си защо не е дошъл на срещата с нея.

Йълдъз получава от Кемал в телефона си локацията на дома му и отива там. Разбира се не показва изумлението си от огромната къща с красив басейн и модерно обзавеждане, защото тя е много обидена заради ножа, който Кемал ѝ заби в гърба. Тя открито му заявява, че двамата нямат общо бъдеще и демонстративно си тръгва.

 


image0 (9K)