Деветима юноши тренират с Берое преди домакинството с Черно море

Деветима от юношите на Берое се  включиха в заниманието на пълни обороти и доказаха своите умения  пред треньора Александър Томаш.  В тренировката участие взеха Иван Гошев, Валентин Иванов, Божидар Димитров и Бранислав Ботев от юношите старша възраст, Никола Маринов, Георги Маджаров, Ангел Генчев и Пламен Пенев от формацията до 17 г., както и Христомир Иванов от „Берое“ 2003.

Берое продължава  своята подготовка за двубоя с Черно море, който ще се играе в неделя от 20 ч. в Стара Загора. Момчетата на Александър Томаш имаха едно следобедно занимание на клубната база под Аязмото, което протече с много настроение и енергия в играта. Тренировката включваше физически и упражнения с топка, както и тактическа част.
Наставникът на „зелените“ обаче има сериозни проблеми преди двубоя с Черно море.
Холандският защитник Ерол Алкан е наказан за срещата, а бранителят от Естония Никита Баранов и халфът от Гана Карлос Охене имат различни проблеми и не тренираха със своите съотборници. Както е известно трайно контузени са Георги Ангелов, Вандерсон и Владимир Гаджев. Стоян Иванов пък е с националния отбор до 18 г. за контролите с Грузия.
Отборът продължава своята подготовка и утре, когато е планирано едно занимание преди обяд.

image0 (9K)