Делян Добрев към Елена Йончена: Инфраструктурата ни е прекрасна!

„Ако погледнем инвестициите в реалния сектор, сега са повече от по времето на БСП. За това и сега доходите са по-високи, а безработицата по-ниска“, коментира той.

[ad id=“225664″]

„Елена Йончева ме клеветеше с месеци наред. Тя много трудно обаче носи отговорност, от месец се опитват да й връчат призовка. БСП носи папки за престиж, а не защото има нещо в тези законопроекти.“ Това заяви депутатът от ГЕРБ Делян Добрев  по Нова телевизия.

„Преди имахме по 1000 жертви на пътя, сега имаме по 600. За какъв кръвен данък говори Йончева, инфраструктурата ни е прекрасна“, възкликна Добрев.

„Ако БСП не искат да стоят в парламента да си отидат, какво е това 20 души в НС. Ако погледнем инвестициите в реалния сектор, сега са повече от по времето на БСП. За това и сега доходите са по-високи, а безработицата по-ниска“, коментира той.

„Новите технологии и медикаменти са скъпи, за това и ще плащаме малко повече за здраве“, каза още Добрев.

„Манолев се оттегли по свое желание, дори оставките на тримата министри е показател на високия морал на ГЕРБ“, допълни депутатът.

[ad id=“263680″]

„Няма проблеми в енергетиката, всичко това е предмет на законодателни промени, а не толкова на усилия от министри. В парламента човек може да е много по-полезен, отколкото на министерски пост“, завърши Делян Добрев.


image0 (9K)