Депутатките от ГЕРБ, заразени с коронавирус, оздравяха

Председателят на ПГ на ГЕРБ д-р Даниела Дариткова и народният представител от ГЕРБ-Пазарджик Даниела Малешкова се възстановиха от коронавируса, съобщиха от партията. Двете са дали отрицателни проби за наличието на коронавирусна инфекция.

Новината, че д-р Дариткова и Даниела Малешкова са болни от COVID-19, бе съобщена на 2 април, което означава, че на 30 април изтича задължителният карантинен период от 28 дни, уточняват от ГЕРБ.

Двете благодарят на своите колеги от Народното събрание и на своите близки за оказаната морална подкрепа и очакват с нетърпение да се върнат към служебните си задължения.

„Благодаря от цялото си сърце на всички, които ме подкрепяха по време на изолацията. Благодаря за милите думи и жестове, за помощта и съпричастността!“, сподели председателят на ПГ на ГЕРБ д-р Даниела Дариткова.

Тя и Даниела Малешкова ще участват в следващите пленарни заседания на Народното събрание, както и в заседанията на своите парламентарни комисии.

Първият депутат, който даде положителна проба за коронавирус, бе народният представител от ДПС д-р Хасан Адемов. Той бе приет в болница, но успя да се пребори с болестта.


image0 (9K)