Деси Радева с пиперлив пост към Слави: Никулден бе ден на шараните…сготвени!

На Никулден съпругата на президента Румен Радев – Десислава попадна в поредния скандал, предизвикан от водещия на „Шоуто на Слави“, който извади документ, в който Радева била записана като зам.-шеф на българската делегация за Конференцията на ООН за климата в полския град Катовице.

Истината се оказа друга – Десислава Радева въобще не е била включена в делегацията за Катовице, тя е имала отделна програма, която е била в Краков. Оказва се, че документът, който Слави показа, въобще не е пристигал във Външно министерство, тъй като това е сгрешена версия на акредитацията за форума.

Самата Радева не остана длъжна на твърденията на шоумена, иронизирайки слуховете на личната си страница в социалната мрежа. Ето какво написа тя:

„Това, щото съм отявлен еколог. И зам.ръководител на делегация. Иначе, денят бе Никулден. И бе ден за шарани. Сготвени!“

Очевидно е, че препратката на Десислава Радева към  Никулден и символиката на рибата е повече от ясна – под „шарани“ тя визира хората, които се „връзват“ на спекулации, в които е замесено името й. Нищо, че доста често тези спекулации се оказват верни.

Източник:http://www.faktor.bg


image0 (9K)