Любопитно

Деси Цонева бременна от 20-години по-възрастния си любовник

Телевизионната водеща Десислава Цонева потвърди слуховете, че очаква второ дете. Бременната в четвъртия месец Деси сподели снимка с наедряло коремче в Instagram.

Дъщерята на покойния Димитър Цонев вече приема поздравления за щастливото събитие, като признава, че от суеверие е крила бременността си в първите месеци.

Бащата е издателят Явор Стефанов, който е с 20 години по-възрастен от 36-годишната Десислава. Двамата са заедно от 2 години, а миналия октомври се сгодиха. Тя твърди, че Стефанов я извадил от депресията след смъртта на баща й и върнал усмивката на лицето й, пише ежедневник. В интервюта Цонева е заявявала, че синът й Янчо и майка й Марианамного харесват Явор. „Някой път даже си мисля, че тати ми го е пратил, за да ме види щастлива отново, след като ни остави. След смъртта му бях ужасно нещастна и начинът, по който живеех, не променяше това.Явор ме и звади от тази депресия и отново мога да кажа с ръка на сърцето, че съм истински щастлива и вярвам само в хубави неща. Върнах си този силен позитивизъм, който винаги съм имала“, разкрива дъщерята на Димитър Цонев.

От самото начало тя заживяла в неговия апартамент заедно с дъщерите му от неговата предишна връзка, която приключила преди две години и половина.

Бизнесменът е основния издател на учебници в България – той е собственик на издателствата „Анубис” и „Булвест 2000”, има и печатница.

Според запознати 55-годишният бизнесмен се разбирал добре със сина на Цонева и се стараел да му угажда, за да впечатли половинката си.

Елена Дюлгерова

Усмивката, която изпращаш, се връща обратно при теб.

Share
Published by
Елена Дюлгерова

Recent Posts

Как да не изглеждате отчаяни в любовта?

Никога не показвайте несигурност...

3 часа ago

Сатанински секс: Румънски гуру води жени в Париж на „просвещение“

Разследване разплита измама с момичета от 30 държави...

4 часа ago

Най-много двустайни жилища са пуснати в експлоатация 2023 г.

Северозападният район е с най-малко новопостроени жилища...

4 часа ago

3 зодии, които ги чака голяма трансформация преди лятото

Тези знаци са готови да се впуснат в нови пътешествия...

5 часа ago

Скок на покупките на имоти у нас от чужденци

В куротите най-много са сделките в Банско и Слънчев бряг...

5 часа ago

Виктор Уембаняма е новобранец номер 1 в НБА

Французинът бе избран с пълно единодушие...

5 часа ago
image0 (9K)