Джизъса нападна бившия си шеф: Като види микрофон, все едно вижда печено прасе!

Двамата се оплюха взаимно, а Благо Джизъса дори заплаши Белия вожд със съд. В основата на скандала било тоталното разочарование на Венци от непрекъснатите изневери и разрушения живот на ритнитопковеца, който заряза две жени и общо три деца, и в момента ходи с Русата Златка. „Навремето го имаше за нещо свой син, но сега е напълно огорчен от провала му”, разправят в „Славия”.

Всичко почна от думите на 69-годишния Венци, че вече не брои Джизъса за жив. „Продуктът на „Славия” Благой Георгиев? Аз съм го забравил този продукт. Или поне този продукт не е нашият. Когато виждаш, че зарязва жена си с две деца, зарязва другата с едно дете, идва да се прави на клоун в „Биг Брадър“, продава къщата….. Не е моят Благо това. Не е този, когото аз познавах“, тъжно отбеляза Стефанов. Той добави, че през май Джизъса се самопоканил на тържеството в „Славия” по случай спечелването на купата, въпреки че вече не го считат за техен.
Благой Георгиев на свой ред опонира язвително: „Той като дава тези интервюта, настройва всички фенове на „Славия” и хората срещу мен. Като види микрофон, все едно вижда печено прасе. Нарани ме, защото съм го чувствал близък“, каза Джизъса и поясни, че навремето Стефанов е изкарал много пари от трансферите му от „Славия” в чужбина, пише „Уикенд“.

Оказа се, че Венци Стефанов години наред се опитвал да внуши на Благой да си опича акъла и да сложи ред в личния си живот. Белия Вожд, който загуби сина си Димитър след покушение преди много години, приемал Джизъса като свое дете. Още в школата на „Славия” му опъвал ушите да не прави глупости, а по-късно го покровителстваше. Изисквал обаче от него да има стабилно семейство. Вместо това Джизъса тотално се провали, като заряза две жени поред. Първо се раздели с бившата гимнастичка Христина, от която има две деца. Първоначално, докато годеницата му беше бременна, Благой й изневери публично с фолк певицата Лияна, напущ на набожността си. „Тогава се намеси Венци. Успя да го убеди, че няма работа с нея, и трябва да се прибере при Христина. Благой тогава го послуша, събраха се отново, но след това я заряза окончателно”, припомнят в „Славия”.

После Джизъса се ожени за татарката Есмер Омерова, от която също има дете. Венци приел това, но казал на Благо да се кротне и да престане с изневерите. Той му обещал, че ще бъде с Есмер и повече няма да кръшка. Само че накрая избяга при Русата Златка.
Това съвсем вбесило Белия вожд, който има дългогодишно приятелство с Джизъса, и дори го е водил на море в имението си в Гърция. „Не стига, че се е изрисувал целия като иконостас, ами и си провали живота”, недоволствал Венци.

http://BNews.bg


image0 (9K)