Джордж Клуни: Не съзнавах колко празен е животът ми преди да срещна Амал

Джордж Клуни рядко говори за личния си живот, но ето че в интервю за новия брой на “GQ” разкри за срещата със съпругата си Амал и как тя е променила живота му към по-добро.

Актьорът сподели редки подробности за брака и семейния си живот за корицата на “GQ”, изданието, което го обяви за икона на годината за 2020 г. В новия брой той разкри, че никога не е мислил за обвързване и не е вярвал, че създаването на семейство е за него – докато Амал не се появила в картината.

„Винаги съм си мислел „Никога няма да се оженя, няма да имам деца“. Ще работя, имам страхотни приятели, животът ми е чудесен, справям се добре. И дори не знаех колко празен е всъщност, докато не срещнах Амал. И тогава всичко се промени. Осъзнах каква огромна празнина съм имал в живота си.

Актьорът също сподели, че децата са му дали представа за много по-голям смисъл на живота му. Амал Клуни роди близнаците Ела и Александър Клуни през 2017 г.

„Никога не съм бил в позиция, когато животът на някой друг е безкрайно по-важен за мен от моя собствен. И след това се появяват още две човечета, които са малки и трябва да бъдат хранени.“

Джордж се запознава с международния адвокат по правата на човека през 2013 г. и малко след това я завежда в прочутото студио “Abbey Road” в Лондон на първата им среща.

Двамата се сгодиха само месеци по-късно през април 2014 г., след което се ожениха в Италия със зашеметяваща церемония през есента.

Еdna.bg

 


image0 (9K)