Джулиана Гани се развежда. Край на идилията им с Илиян

Само допреди няколко дни Джулиана Гани демонстрираше в социалните мрежи колко щастлива е с мъжа си Илиян Найденов, а публиката беше убедена, че двамата ще са заедно завинаги. През седмицата настъпи пълен обрат в отношенията на силиконката със съпруга й и по всичко личи, че надвисналите над звездното семейство буреносни облаци няма да се разсеят.

Днес хубавата Джулка е убедена, че човекът, в чиято вярност се е клела, й е слагал рога с любовници еднодневки, и то в собственото й легло. След завръщането си от Лазурния бряг, където я ангажираха за реклами, тя ще подаде в съда молба за разтрогване на брака по бързата процедура и ще приложи неопровержими доказателства за прегрешенията на монтанчанина. Първо пред „Уикенд” Джулиана Гани разказва за личната си драма.

– Джулиана, тръгна слух, че съпругът ви Илиян Найденов ви изневерява. Има ли истина в мълвата или е просто поредната измислица за вас?

– За съжаление това е горчивата истина. В момента снимам реклами на Френската ривиера – в Кан и Сен Тропе, скъсвам се от работа, а Илиян ми изневерява. Прибирам се в петък и веднага ще подам молба за развод. Няма да простя просто ей така. Категорична съм в решението си. Много, много съм обидена и огорчена…

– Как научихте за изневярата?

– Разбрах, че докато аз съм работела от сутрин до вечер, Илиян си е уговарял срещи с разни девойки от Студентски град. Канил ги е вкъщи, на нашето легло, до креватчето, в което спи синът ни Давид… Това се е случвало многократно явно. Много съм обидена. Този човек ми няма уважение на първо място. Тук дори не става въпрос за чувства. Родила съм му син и той няма правото да кани в нашата къща други жени. Кошарата на детето е в спалнята ни и чак ми причернява, като се сетя… Не му прави чест това, че ме е лъгал – той отлично знае колко може да ме нарани такова нещо.

– Някой подсказа ли ви, че Илиян е съгрешил?

– Да. Девойка, която е канил, ми звънна по телефона и ми разказа. Изпрати ми дори скрийншотове от видеата, които Илиян й е пускал, както и на съобщенията му. Всичко е изпратено от неговия номер. Въпросното момиче дори знаеше адреса, на който се намира жилището, в което живеем. Нямам думи просто…

– Възможно ли е някой да е забъркал интрига?

– Не. За съжаление, всичко е вярно. Момичето реши да ми се обади и да ми разкаже всичко, което й прави чест. Иначе щях да продължа да живея в лъжа…

– Твърдо ли сте решена да се разведете?

– Да, в петък се прибирам в София от Лазурния бряг и, както казах, веднага ще подам молба за развод. На мига си взимам и детето, аз ще си го гледам. Бясна съм!

– В момента къде е синът ви Давид?

– Детето в момента е с 40 градуса температура при майката на Илиян в Монтана. Той вместо да гледа сина си, кани жени вкъщи. И то на моето легло! Кажете ми, какъв човек е това?!

– Жилището, в което живеете, чие е?

– Живеем под наем във въпросния апартамент от 2 години. Там са всичките ми вещи. Ще говоря с Илиан той да се изнесе. Все пак съм майка на детето ни и трябва аз да ползвам жилището, а не той. Защо му е на него? За да има къде да си кани приятелки на гости, докато аз работя в чужбина, ли? Взели сме си апартаменти на зелено, но те, за съжаление или за радост, все още не са готови.

– Преди Илиян имахте друг съпруг – Станимир. С него защо се разведохте?

– Първата половин година от брака ни той си работеше и техните му помагаха. След като излязох от Къщата на „ВИП Брадър”, той се промени. Не искаше повече да се труди и не носеше никакви доходи у дома. Общо взето, в него нямаше живец за нищо. Беше тих, мил, добряк, с нищо не ме е ангажирал и не ме е тероризирал, но от друга страна чакаше на мен за всичко – като малко дете. Това предопредели раздялата ни.

– Тоест, не сте го зарязала заради Илиян Найденов…

– Нямаше да имам втори съпруг, ако със Станимир всичко беше перфектно. Ние с него си имахме проблеми от битово естество. Никога помежду ни не е заставал трети човек. Бившият ми много ме обичаше и ме гледаше в очите, но като разговаряхме за нашите битови проблеми, просто не искаше да се промени. Питах го ежедневно дали ще започне да работи, ще стане ли глава на семейството ни, ще се научи ли да поема отгворности… Аз вече исках и дете, но ако родях от Станимир, трябваше да издържам и мен, и къща, и бебе, и съпруг… Нямаше как да се случи това.

– Станимир не искаше ли дете от вас?

– Искаше, дори много, за да ме върже още повече. Самият той обаче беше едно голямо дете и вероятно очакваше аз да издържам и него, и бебето.

– Ясно е как гледате на мъжката изневяра. А на женската? Вие сте хубава жена, не сте ли имала изкушения, неприлични предложения?

– След като навремето стана ясно, че съм се разделила със Станимир, доста известен мъж, който е бил само с певици и плеймейтки, ми предложи да му бъда официална любовница. Готов беше да ми дава по 50 000 лева на месец – да си имам за поддръжка, да си харча. Нито за миг обаче не се изкуших. Отговорих му, че е сбъркал адреса. Имам си хубава работа, свикнала съм да си изкарвам сама парите. Когато съм с един човек, съм с него. Изневерите не са ми по вкуса. Такива неща не прощавам!

 

 


image0 (9K)