Дилов: Този парламент свърши три пъти повече работа

Дилов: Този парламент свърши три пъти повече работа
„48-ото Народно събрание свърши три пъти повече работа, отколкото предишните две. Беше доста по-добре използвано, но можеше да бъде още по-добре. Законопроектите бяха смислени и не лоши“.

Още по темата

23 яну 2023 22:08

106

14 апр 2022 13:45

37

Това каза пред Bulgaria ON AIR. Любен Дилов-син, народен представител от ГЕРБ, като даде подробности.

„При всички спорове относно поправката в енергийните закони, която все пак ще помогне малко, има много спорове. Не се знае дали ще има правни последствия, но така или иначе е направен с цел да поправи една щета, нанесена от предишното шест месечно управление, която беше тежка и хората усетиха по джоба си. Това левче, за което някои се подиграват на Делян Добрев, а други му вярват, реално съществува и се видя къде е доста точно и може да бъде върнато при хората и да не го плащат“, заяви Любен Дилов-син.

Депутатът назова още един плюс от работата на парламента. „Всъщност ние де факто реабилитирахме ядрената енергетика в България. За мен това е изключително важно. Не стана голям дебат около него, защото нали знаете – в селото на въртоглавите всеки ден е нов панаир и някакъв панаир потули тази тема“, обяви Дилов.

https://www.dnes.bg/


image0 (9K)