България

Димитър Главчев: Изказванията на Валери Симеонов не са приемливи, но той така си говори

„Междуличностните отношения не трябва и за момента не се пренасят към управлението“, каза бившият председател на Народното събрание

ГЕРБ седи на стабилни позиции от много години, каза в предаването „Офанзива с Любо Огнянов” по Канал 3 бившият председател на Народното събрание от ГЕРБ Димитър Главчев.

Ние имаме коалиционно споразумение, на базата на което се извършва управлението. Управлението постига одобрение или неодобрение в резултат на своите действия. . Изказванията на Валери Симеонов не са приемливи, но той така си говориВсеки човек е различен, но това не означава, че подкрепям думите му. Езикът на политиците трябва да е по-обран. В коалицията като такава има стабилни отношения. Има индивидуални отношения в малката коалиция, но те са лични и трябва сами да ги изчистят. Тези конфликти няма да се пренесат в голямата коалиция, каза още той.

[ad id=“225664″]

Съмнявам се някой да напусне коалицията. Междуличностните отношения не трябва и за момента не се пренасят към управлението. Няма кой да се чувства комфортно при протест, но това са правилата на демокрацията – който не е доволен, е свободен да прави такъв. Право на всеки е да има своите искания. БСП ще се присъедини, защото тяхна работа е да искат сваляне на правителството, категоричен беше Главчев по повод предстоящия протест на майките на деца с увреждания

Не очаквайте от мен да кажа, че българското здравеопазване е зле. След като се направи опит за обществена дискусия и веднага имаше вот на недоверие. Той е несъстоятелен и абсурден. Опитваш се нещо да правиш и предизвикваш дебат и БСП искат вот на недоверие, отсече бившият председател на Народното събрание.

Елена Дюлгерова

Усмивката, която изпращаш, се връща обратно при теб.

Recent Posts

Общината обмисля идеи за обновяване на прозрачните спиркови заслони за по-голям комфорт на пътниците

Общината обмисля идеи за обновяване на прозрачните спиркови заслони за по-голям комфорт на пътниците, съобщиха…

53 секунди ago

Над 6 800 старозагорци празнуваха името си на Гергьовден

Над 6 800 старозагорци празнуваха името си на Гергьовден, съобщиха за ЗАРАТА Най-много са с…

8 минути ago

Старозагорский Киприан: ПАСХАЛНО ПОСЛАНИЕ

Старозагорский Киприан: ПАСХАЛНО ПОСЛАНИЕ ДО БОГОЛЮБИВИТЕ ПАСТИРИ, ВСЕЧЕСТНИТЕ МОНАСИ И МОНАХИНИ И ДО ВСИЧКИ ЕПАРХИОТИ…

един час ago

Ботев и ЦСКА 1948 с реми в битката за седмото място

Двата отбора не си вкараха гол на "Колежа"...

6 часа ago

Таро прогноза за 6 – 12 май

Ето какво показват таро картите...

7 часа ago
image0 (9K)