Наставникът на Берое Димитър Димитров коментира трудния успех за Купата на България срещу Пирин Благоевград с 4:3 в двубой от първия кръг от турнира за Купата на България.

„Има една максима във футбола, когато подцениш съперника е трудно да се върнеш в мача. Намерихме сили, морално-волеви и психически сили да се върнем в мача, съумяхме и да спечелим. Това трябва да ни е сериозна обеца на ухото, че не трябва да подценяваме нито една среща, защото ако подходим така, може да загубим всеки двубой“, коментира Димитров след успеха.

„Изпуснахме дузпа, не ни вървеше играта, смените също изиграха роля, в последните минути надделяхме и физически, в Пирин има опитни футболисти, които имат нужните качества и потенциал, ние излязохме без нагласа, видя се, че имат качествени играчи“, добави той.

„Променихме схемата в началото, получихме този гол (третия) след едно тактическо недоглеждане, въпреки лошия ден, показахме сили и излязохме с чест от двубоя. Срещу Етър за първенството трябва да спечелим на всяка цена, тъй като ние във всеки мач ще гоним победите, независимо от това, че Етър направи и допълнителна селекция“, каза още наставникът на Берое.