Дневен хороскоп за 12 август 2022

В 04:37 часа има ПЪЛНОЛУНИЕ. Периодът на пълнолуние е пикът на нашата активност, както физическа, така и емоционална

По това време хората са във физически подем, но с емоционална затормозеност. Най-чувствителните натури започват да изпитват тревога, безпокойство и дискомфорт.

При всякакви ситуации е необходимо да се съблюдава спокойствие и уравновесеност. Старайте се да не проявявате недоволство. Не бива да осъждате никой. Крещенето и негативните емоции ще се отразят зле върху здравето. Откажете се от всичко, което носи дори и най-малък риск. Запазете спокойното и миролюбиво благоразположение на духа си. Комуникирайте с хората, но говорете по-бавно и тихо, отколкото обикновено.

Луната преминава на празен ход от 14:08 часа до 21:45 часа. През това време не бива да се предприема нищо важно.

Овен 

Постарайте се да се отпуснете максимално и да забравите за всичките си притеснения, които ви безпокоят през последните дни. Вярвайте в доброто и всичко ще се нареди както трябва. За щастие около вас има хора, на които можете да разчитате.

Телец 

Днес е възможно да почувствате главоболие или друго здравословно неразположение. Крайно време да се посветите на личните си ангажименти извън работата. Ако отдавна не сте посещавали родителите си или други роднини, днес ще бъде добър ден за това.

Близнаци 

Старайте се да прекарате деня по възможност на спокойствие и да поддържате добро настроението си. Ако почувствате, че не можете да се справите със стреса, разходете се на чист въздух. Съвет за деня: не се занимавайте с всякакви „земни“ дела.

Рак 

Денят може да донесе не много приятни изненади или емоции. Не задържайте лошите мисли в главата си. И ако наблизо се появят агресори, дистанцирайте се от общуването с тях. Вие можете да се контролирате, така че няма да ви е твърде трудно.

Лъв 

Правете добро и околните определено ще го оценят, ще разпознаят във вас безусловния лидер. Но не се увличайте и се отпуснете максимално. Луната може да ви подложи на тест в най-неочаквания момент. Пълнолунието може да ви напрегне.

Дева 

Трябва да бъдете по-внимателни спрямо действията си. През първата половина на деня е възможно да почувствате известно напрежение. През този период лунният хороскоп категорично забранява да бъдете груби, да повишавате тонуса си, карайки се с други хора.

Везни 

Ако използвате своите възможности правилно, ще можете да си осигурите благоволението на Луната за по-дълъг период. Раздразнението, нервността, негативните мисли ще навредят на първо място на вас, а не на човека, към когото са насочени.

Скорпион 

Денят не носи за вас някакви големи проблеми. Трябва обаче да спазвате някои препоръки. Гневът и дори лошите мисли могат да създадат проблеми в личния ви живот и кариерата за доста дълъг период. Не забравяйте това и се контролирайте.

Стрелец

Постарайте се да запазите добро настроението си. На пръв поглед това изглежда лесно, но когато на всяка стъпка срещате дразнители и агресори, може да се окаже доста трудно да се контролирате. Бъдете готови за подобни предизвикателства.

Козирог

След обяд напрежението ще започне да отслабва. Препоръчително е да общувате с близки хора. Прекрасните искрени разговори ще ви заредят с положителни емоции, ще се уверите, че имате надежден тил и че има на кого да разчитате.

Водолей 

Пълнолунието се случва във вашия знак, но не се отпускайте напълно, тъй като могат да възникнат конфликти, дори от нищото. Избягвайте ги с всички сили, отказвайте да общувате с хора, които предизвикват у вас негативни емоции.

Риби 

Денят е идеален, за да си дадете малко почивка, да се освободите от работа и да прекарате часове в компанията на приятели, които не ви натоварват с нищо. Работата няма да избяга. Опитайте се да поддържате добро настроение.

https://www.dunavmost.com/====… https://kupi-sega.bg Бъди оригинален! Интересни подаръци за скъпи хора! КУПИ СЕГА! https://kupi-sega.bg/


image0 (9K)