Дневен хороскоп за 12 май 2022

Четвъртък още от сутринта носи приятни и интересни енергии, тъй като Луната преминава към Везни в 09:36 часа

Предстои ни най-красивият ден от седмицата, така че нека се възползваме максимално от него. Ще има добра взаимна хармония и сътрудничество между емоционалната и рационалната част на душата. Специфично е, че ще претеглим собствените си желания и нужди, за да разрешаваме по-ефективно потенциалните вътрешни конфликти. Това ще бъде ден, в който ще можем да развихрим въображението си. С малка украса, но направена с въображение можем да разкрасим дома си, да обогатим гардероба си или просто да сътворим някое кулинарно творение.

Луната от 07:00ч до 09:36ч е на празен ход и неподкрепяща усилията ни.

Овен 

Ден, създаден за действие! Деловата работа ви носи вълнение, но и положителни моменти. Не очаквайте днес да сте спокойни, но определено ще свършите много неща. Ако не друго, малко флирт ще ви накара да се почувствате по-удовлетворени.

Телец 

Дразните се заради дреболии, които нямат голямо значение, а засягат отношенията между вас и любимия човек. Склонни сте да преувеличавате някои неща. Засега се опитайте да бъдете малко сами, ако искате да избегнете допълнително напрежение или конфликти с хора, които цените.

Близнаци

Късметът е на ваша страна по много въпроси. Не позволявайте на някои малки неща да ви развалят деня. Усещате положителен стимул и ще направите всичко възможно да довършите това, което сте отлагали досега.

Рак 

Някой може да ви критикува без реална причина и да предизвика страсти, които трудно ще бъдат контролирани. Прекалено сте заети, малко уморени и не е сигурно дали ще успеете да изпълните споразумението/обещанието към емоционалния си партньор.

Лъв

Проблемът е, че всичко ви се струва някак по-лошо, отколкото е в действителност. Гневът, който се е събирал във вас, сега е на ръба да пробие и да помете всички, които са на пътя ви днес. Вместо да се ядосвате, не би било лошо да помислите малко какво бихте могли да направите, за да предотвратите тази ситуация, в която сте попаднали.

Дева 

Имате страхотна инициативност, борбеност и готовност да вземете всичко необходимо, за да изпълните успешно задълженията си. Вие сте в много добро настроение за контакти с противоположния пол.

Везни

В момента най-важното за вас е да се справите със задълженията си, а след това можете да се включите във всичко друго. Засега се справяте чудесно, само продължавайте в същия дух. Ще забравите за всичко, в момента, в който се окажете в прегръдките на любимия човек.

Скорпион

Комуникативните ви умения не са от най-добрите ви черти днес. Има голяма вероятност, ако някой ви попита за нещо, да се държите малко грубо и по този начин да изключите всяка друга възможност за разговор. Ненужните обяснения не са нещо, на което бихте се подложили.

Стрелец 

Каквото и да се случи, лесно ще се дистанцирате от онази част от живота, в която нещо не върви по план. Лесно се отегчавате от старите познати и старите неща, така че е много трудно да ви задържат за дълго.

Козирог 

Днес няма да е по-добре. Опитайте се да не се карате с хората, с които работите. Това, от което се нуждаете, е малко усамотение и да помислите в мълчание за нещата, които ви притесняват.

Водолей

Може да ви се случи да навлезете малко повече в обсъждането на сърдечни проблеми. В очите на другите днес може да изглеждате като разглезено дете, което се ядосва, щом нещо не му е по вкуса.

Риби 

Бихте искали да се обградите днес с приятели, които биха озарили деня ви по най-добрия възможен начин. Имате нужда от дъх на радост, за да се почувствате отново живи. Засега най-важното за вас е да не се натоварвате с много неща.

https://www.dunavmost.com/====… Натисни СПОДЕЛИ, моля!


image0 (9K)