Дневен хороскоп за 3 юни 2021

В четвъртък преобладава водната стихия.

Уязвимостта и емоциите ще бъдат на преден план, ще гледаме на деня много по-песимистично. При всяко подозрение за опасност, по-скоро бихме се скрили, отколкото да се изправим пред него. Нашето мислене ще бъде разпиляно, мислите ни ще се преплитат, всяка наша комуникация ще носи в себе си някакво объркване.

Настроението ни често ще се колебае от една крайност в друга, особено ако не зададем конкретна посока за нашите дейности. Това, което планираме, договаряме, искаме да завършим, може да не проработи. Нека проверяваме съобщения, поща, да слушаме събеседниците си, за да не правим големи глупости. Добре е да ободряваме, пречистваме и обновяваме тялото и духа си. Ще се чувстваме много добре сред природата, ще бъдем особено привлечени от близостта на водата, която ще се отрази благотворно.

Овен 

Днес действат силни сили. Ще се възползвате, ако работите с тях, а не срещу тях. Ще можете да се адаптирате към всяка ситуация. В един миг ще бъдете пълни с енергия и готови за лидерство, в следващия – ще сте стабилни и заземени.

Телец 

Много е важно да сте спокойни. Приемете, че другите хора виждат различните ситуации по различен начин. Не се противопоставяйте днес. Ако усложнявате нещата твърде много, можете да настроите хората срещу себе си.

Близнаци 

Не забравяйте, че животът е не само работа, но и забавление. Позволете си да усетите оптимизма, който витае във въздуха. Спрете да се притеснявате за бъдещето, поне за момент. Денят ще бъде белязан от служебни грижи. Не се притеснявайте твърде много, всичко ще се получи добре.

Рак 

Не прекарвайте твърде много време в мислене за проблемите днес. Има възможност да попаднете в омагьосан кръг, откъдето трудно ще намерите изход. Погрижете се за това, което можете и оставете всичко останало за друг ден.

Лъв 

Днес може да почувствате, че сте в критична ситуация. Една грешна стъпка и ще бъдете тотално съсипани! Не се насилвайте толкова много. Във взаимоотношенията ви с други хора може да има скрити борби за надмощие.

Дева

Днес ще ви трябва твърда воля, ако искате успешно да преминете през деня. Нещата са доста напрегнати, което няма да е изненадващо, особено предвид всички обстоятелства и изисквания. Ако напрежението доведе до недоразумения, не оставяйте нервите да ви управляват.

Везни

Външно ще се държите така, сякаш всичко е наред, но реалната ситуация ще бъде съвсем различна. Не потискайте емоциите и съмненията. Покажете се в правилната светлина и говорете с някой, на когото имате доверие. Може би ще намерите решение заедно.

Скорпион 

Днес ще гледате на света с оптимизъм. В името на вашето благополучие ежедневните ангажименти ще протекат безпроблемно. Ще успеете да уредите много неща. Това ще ви накара да се почувствате уморени към края на деня, преди всичко ще искате спокойствие.

Стрелец 

Днес денят ви ще бъде изключително динамичен, но в областта на парите може да има причини за недоволство. Би било добре, ако не само изчакате да се развият обстоятелствата, но по-скоро да направите план за най-вероятния сценарий.

Козирог

Днес вашите изисквания ще бъдат особено високи и готовността ви за компромис ще бъде доста ниска. Каквото и да сте си задали вече като задачи за изпълнение, помислете дали да не ги отложите за някой друг ден.

Водолей 

Не е добре за вас да бъдете прекалено доверчиви, защото никога не знаете какви намерения дебнат на заден план. Ще можете да координирате няколко неща едновременно и ще имате добро самочувствие.

Риби 

Очаква ви сравнително добър ден, когато ще можете да се справите с всичко по пътя си, без излишна драма. Различни възможности са пред вас, въпреки че са малко прикрити. След като ги намерите, ще разберете! Имайте увереността, че ще успеете по пътя си.

източник www.dunavmost.com


image0 (9K)