Днес в „Не ме оставяй“: Зейнеп разбира, че Емре й е изневерявал месеци наред

Тарък научава, че Съла е отишла в гинекологичната клиника, за да направи аборт, но внезапно е припаднала. Младежът веднага тръгва натам, а Мелтем хуква след него.

Есин посещава дома на Хюлия и Ведат, за да ги пита дали имат новини за Джансу. Ведат заявява на бившата си съпруга, че е успял да се чуе с дъщеря си. Есин започва да театралничи, че Джансу й е обърнала гръб и поддържа връзка единствено с баща си.

Есин моли Ведат да вземе от стаята на Джансу поне една нейна дреха, която да й напомня за нея.

Есин влиза в стаята на Джансу и слага в шкафчето й компрометиращата снимка, на която с Емре са на едно легло.

Мелтем уведомява с SMS Керем, че Съла е отишла в гинекологичната клиника, за да направи аборт. Той светкавично се насочва към болницата, за да предотврати интервенцията.

Съла се насочва към манипулационната, но все още изпитва колебание дали да извърши аборта. Керем я открива и я моли на висок глас да не убива детето им.

В този момент се появява Тарък и ги вижда заедно…

Джансу имитира силни болки в корема и започва да стене от болка. Арзу дочува, че има някой в мазето, и отива да провери. Там заварва Джансу, която „повалена от болка“ „се принуждава“ да й признае цялата истина.

Мелтем отново е готова да изиграе всичките си козове, за да сложи край на брака на Тарък и Сила.

Зейнеп отива в дома на Хюлия и Ведат, за да вземе дрехи за Джансу, и в шкафчето й открива компрометиращите снимки, оставени по-рано от Емре.

Тарък разбира, че детето, което Съла очаква, всъщност е от Керем, а не от него.

Зейнеп осъзнава, че Емре й е изневерявал месеци наред.

Сахер е убедена, че бебето на Джансу е от Бора. Той категорично отрича това да е вярно, но това не успява да разубеди Сахер.

Зейнеп е съсипана от „измяната“ на Емре. Тарък също си тръгва гневен и отказва да изслуша Съла. Девойката застава на пътя му, но той я избутва и я поваля на земята.

Зейнеп се среща с Емре и му връчва компрометиращите снимки. Обвинява го, че е поддържал тайна връзка със собствената й сестра зад гърба й.

Афектиран, Тарък споделя с Мелтем, че е взел решение да се разведе със Съла.


image0 (9K)