Добрите и лошите знаци в отношенията на мъжа с майка му

В повечето случаи майката е първият човек, с когото създаваме най-близки отношения, и с който често имаме общи ценности и мироглед.

Не е лошо и даже е полезно да обърнете внимание какви отношения има вашият избраник с майка си. Това може да каже много за неговата личност и за това как той се отнася към жените като цяло.

1. Мъжът напълно избягва своята майка

Не защото няма време, а защото майка му внася смут в живота му. Това означава, че не може да я сложи на място, да й каже направо, че не му харесва, когато тя му говори глезено, например. Тогава най-вероятно той и в живота не е уверен в себе си и е свикнал да угажда на другите, а не да отстоява своите интереси.

Да, той се харесва на хората, но плува по течението, не представлявайки нищо особено в обществото. Ако сте много амбициозна личност, такъв тип мъже ще ви дразни. Ако сте по-скоро интроверт, такъв мъж е точно за вас.

Той може да бъде малко пасивно-агресивен, но едва ли ще си тръгне от вас. Може би просто защото не иска проблеми. Но ако те се появяват, тогава той става много безскрупулен в решаването им – пригответе се за трудности и кавги.

2. Майка му управлява живота му

Той не може нищо да каже или направи без маминото одобрение, дори ако е вече на 40. Какво да се каже… бягайте! Да, този мъж ще се грижи за вас и ще се отдаде. Да, той е уверен, че жените трябва да се ценят и уважават. Всичко дотук добре, но… в живота му винаги ще има само една главна жена и това не сте вие. Това е тя, неговата майка. Това означава, че всяко важно решение ще зависи от това какво иска тя, а не вие като двойка.

3. Той открито мрази майка си

Този мъж таи огромна обида, а това ще се отрази на вашите отношения. Той може да бъде успешен бизнесмен, но с мъртва хватка. Пазете се!

Каквото и да е направила майка му, като възрастен мъж той все пак вече може да установи отношения с нея или поне да се научи на неутрално отношение към нея. Ако той не иска да изгони обидата, ще бъде сърдит и на вас като на представител на женския род. Ще го обслужвате, а не дай си Боже също да го обидите.

4. Той се страхува да не разстрои майка си

Той е в близки отношения с майка си, но тя не управлява живота му. Вместо това силно се страхува да не я нарани, защото много внимателно и понякога тайно прави това, което иска, особено ако знае, че на мама това не й харесва.

И това е лош навик. Този мъж може да направи за вас всичко, което искате, но зад гърба ви ще направи това, което всъщност иска той. А кой обича тайните в една връзка?

5. Той е напълно привързан към майка си

Това са случаите, когато не само самата майката се обажда през час на „синчето“, но и той постоянно й разказва всичко. Да, така че тя знае всички подробности, дори и за личния му живот!

Този мъж уважава жените и е готов да чуе мнението на жената до себе си, но той не е зрял и самостоятелен, за да взема решения. Той помага на всички и едновременно се оплаква от това. Той зависи от другите. Да, има нужда от силна жена, но необходим ли на нея такъв мъж?

6. Мама – най-добрият му приятел

Идеалният вариант: когато мъжът е добър приятел с майка си, но може да ѝ каже, ако нещо не му харесва в постъпките й. Това е уверен в себе си мъж. Жената не управлява живота му и не го манипулира.

И ако майка му не харесва жената, която той е избрал, то може да я изслуша, но няма да се подчини на майчините решения.

flagman.bg


image0 (9K)