Довечера в „Безмилостен град“ Недим се нахвърля върху Дженк и го пребива

Тази вечер в епизода от турския сериал „Безмилостен град“ Джемре разказва на майка си какво се е случило вчера и как се е опитала да разкрие Шениз пред семейството ѝ.

Премиера на най-добрия турски сериал за 2020 година

Дживан се нахвърля върху Джемре и разкрива на Сехер, че кака му мърсува пред очите на всички.

Недим не иска да се храни, защото Джемре я няма. Нуртен съобщава на Агях, че болният му племенник иска Джемре.

Дженк предупреждава Джерен, че нямат нищо общо и всичко между тях е приключило и тя не успява да му каже, че е бременна. Баба ѝ, обаче, разбира нейната тайна.

Дженк защитава Джемре от брат ѝ. Сехер казва на богаташкото синче да си тръгва. Сехер укорява Дживан, че няма право да се грижи за честта на сестра си, след като е преследвал момичетата на село. Увещава го да си събере ума в главата. Сехер разговаря и с Джемре. Споделя с дъщеря си, че не е била като нея. Въпреки това, тази невинна целувка е грешка.

Нериман казва на Джерен да спре да преследва Дженк, а да пази съкровището в утробата си, за да може да го използва в точния момент. Бабата съветва момичето да изтрае една седмица, защото след това няма кой да пипне бебето.

Нуртен вика Джерен да ѝ помогне с Недим и праща Сехер да сервира.

Дамла е решила да се прибере вкъщи. Вижда, че Дживан се задява с едно момиче. Намесва се и я унижава.

Недим продължава да отказва да яде от ръцете на Джерен. Той отива до прозореца и вижда, че Дженк и Джемре говорят. Джерен вижда същата гледка и внушава на Недим, че сестрата го е изоставила.

Дженк заявява на Джемре, че е една смела глупачка. Съветва я да се извини и да се върне. Докато двамата говорят, Недим се нахвърля върху Дженк и започва да го налага. Агях едва ги разтървава.

Дамла пита майка си защо Дженк се е оставил да го набият. Шениз се разплаква, а Агях разпитва Недим на какво се е ядосал. Недим изтъква пред чочо си, че Джемре е негово момиче, а не на Дженк.

Дженк кара колата си безумно по нощните улици. Накрая спира, слиза, и ляга на булеварда.

Агях е бесен от това, че трябва да приеме Джемре като снаха. Шениз отвръща, че това ще стане само през трупа ѝ. Агях е решил да не допуска Джемре да говори с племенника му. Джемре идва и им се моли да се върне на работа, като се извинява на Шениз.


image0 (9K)