Довечера във „Вътрешен човек“ старата лисица Джелял излиза от пламъците и започва да сее смърт

Тази вечер в епизода на турския крими сериал „Вътрешен човек“ става ясно, че старата лисица Джелял не е изгорял в пламъците на катастрофиралата кола, а това е било един перфектно изигран спектакъл.

Отново верният Давуд е планирал измамата.

Колкото всички замесени в преследването на Касапина бяха доволни от кончината му, толкова те са ужасени от новината, че тялото, намерено в изгорелия автомобил не е на Джелял. Те знаят, че отмъщението на изверга няма да закъснее и то ще бъде максимално жестоко, защото той вече няма какво да губи.

Но това става ясно малко по-късно в епизода.

Преди това Умут обещава на Сарп, че ще се предаде в полицията, за да излежи в затвора присъдата си за извършеното с мафията.

Младият мъж планира да се ожени за Ейлем и моли брат си да му помогне в избора на пръстен. Двамата влюбени отиват в Лунапарк и докато Умут предлага брак на журналистката, с периферното си зрение вижда Джелял и един снайперист, прицелил се в Ейлем.

Излиза резултатът от аутопсията, който потвърждава съмненията на Сарп, че изгорелият труп не е на Касапина.

Вижте кога ще бъде големият финал на сериала “Вътрешен човек”

Джелял звъни на Мерт и му заповядва да го последва.

Рижия отново лавира и споделя информация с когото му е угодно за момента. Той се обажда на Сарп, за да му каже къде е Давуд.

Умут е в смъртна опасност, завързан в хладилна камера. Някъде, където никой не знае…

Какво ще се случи с двамата братя, ще им навреди ли Джелял, гледайте в епизода от „Вътрешен човек“ довечера от 21,30 часа по бТВ.


image0 (9K)