Довечера във Фермата: Кака Ванче затисна пилота в прегръдките си, а Даяна ревнува

Тази вечер в епизода от Фермата 6 – Пътят на една мечта, един от участниците дава заявка, че ще се активира сериозно.

Спечелилият поредния дуел на арената, пилотът Петър Петров, се завръща във фермата, след като победи разбиващо софийския адвокат Асен Илиев с резултат 10:0. А в лятната кухня го прегръща Хепи Ванче, която отдавна не крие симпатиите си към него. Под звуците на италианския шлагер на Тото Кутуньо Lasciatemi Cantare, 36-годишната стюардеса на луксозни яхти, прегръща 29-годишният мачо, а той не дава вид, че това му е неприятно. Напротив, младият мъж казва, че тя го допълва и това може само да го радва.

Ще познаете ли огромния добряк от Фермата 5, свалил 40 кг по метод, взел Нобелова награда?

Заявка с особена закана прави и Шеф Илиан Кустев, който съобщава пред камерата, че тепърва ще застане твърдо на хоризонта, каквото и да означава това. А оформилият се тандем Петър-Калоян крои планове срещу него. Дотук в предаването се видя, че коалицията между последните двама е доста работеща.

И съвсем по друга линия вървят кадрите, зачекващи романтичните отношения между актрисата Даяна и магьосника Данчо. Габровецът е седнал пред лятната кухня с Антония и си говори тихо и кротко с художничката, когато видимо изнервена пред тях застава Дая и въртейки се пита уж незаинтересовано: „Ще си лягате ли, г-н Белев?“ Младата жена проявява ревност, но има ли основание за нея? Тя заявява това съвсем ясно, малко по-късно вече в постелите си, легнала до Данчо.


image0 (9K)