Довечера в „Безмилостен град“ всички са пешки върху шахматната дъска на Недим

Тази вечер в епизода от хитовия турски сериал „Безмилостен град“ става ясно, че Недим ще излезе по-добър манипулатор от своите противнички Шениз, Джерен и Нериман.

Недим владее положението в конака във всеки един момент. С типичната си добряшка и кротка усмивка той постига желания ефект, в същото време оставяйки околните в пълно неведение.

Сехер и Нериман са в стаята на зет си, където е и жена му. Трите разговарят, когато той се качва и моли по-възрастните да го оставят насаме със съпругата му. Джерен го пита какво в крайна сметка иска той от нея.

Довечера в “Безмилостен град” действията на Недим изумяват всички

Сехер е разочарована, че Джемре не е поздравила сестра си със завръщането в имението и ѝ вдига скандал за това. А дъщеря ѝ се вълнува много малко от това на колко обидена се прави лъжливата ѝ сестра.

Джерен пък бързо се впуска в настъпление срещу Недим, когото разсмива с думите си за договор между тях. В миг обаче лицето му става каменно и той просъсква насреща ѝ, че между тях съглашение няма да има, а в дома им ще се случва само това, което той каже.

Агях и Дженк разговарят на крайбрежната и синът подтиква баща си да запазят достойнството си, като се изнесат от имението, което е на братовчед му. А той вече видимо няма нужда от техните грижи. Агях обаче е категоричен, че има още едно нещо, което задължително ще свърши преди да си тръгнат – ще изгони Джерен оттам и няма да остави този дявол да безчинства с племенника му.

Единствената доволна от създалото се в конака положение е Шениз. Тя плете нови интриги в своя и на сина си изгода.

В “Безмилостен град”: Шениз и Джерен – е, няма други такива манипулаторки!

Агях си пуска отново записа, в който е заснето как Джерен блъска Недим в инвалидната количка. Той тръгва с таблета към пристройката, за да го покаже на Сехер, но вече пред вратата се отказва. Вижда обаче бабата и твърдо ѝ напомня, че не е забравил за стореното на Недим от внучката ѝ и тепърва тя трябва много да внимава.

Двете сестри и мъжете им сядат в едно кафене по инициатива на Недим. Всички са мънички и незначителни пешки върху шахматната дъска, разчертана от доскорошния инвалид. Шоуто е пълно.

Шениз също не си губи времето и обработва верен адвокат, който да говори с Агях за това, че Недим е поискал те да освободят къщата му, да му върнат фирмата и богатството.

Стълкновението между двамата братовчеди в кафенето е взривоопасно, ала Недим умишлено го прави такова и всъщност много добре владее ситуацията. Дженк пък излиза от кожата си и хуква навън, оставяйки Джемре с пръст в устата. като се качва в колата си и я зарязва пред заведението.


image0 (9K)