Довечера в „Безмилостен град“ Дженк дава подарък на Недим с надеждата той да е много полезен

Тази вечер в епизода от хитовия турски сериал „Безмилостен град“ Дженк започва да изпълнява плана, като занася подарък на Недим…

Джемре е заспала на една пейка в парка, където я намира Дженк. Със събуждането си тя му казва, че вече е в играта.

Нериман известява Джерен, че е намерила адвокат и чрез него ще могат да изненадат Шениз. Двете отиват в кантората му, но там се натъкват на Шениз. Младата жена не губи присъствие на духа и преминава веднага в атака със заплашване и с обвинението, че Шениз е откраднала богатството на Недим. Но както знаем и Шениз не е вчерашна. Не отстъпвайки и на крачка, тя отговаря, че не някой друг, а именно те пише приказката,финалът на която ще дойде с раждането на бебето.

Сехер търси сметка от Агях защо е отнел хляба на Джемре. Заявява му, че е наясно дето вероятно той е дал пари, за да изгонят дъщеря ѝ и от хотела, и от заведението. Агях заплашва охраната, че ще си платят един по един. Разпорежда се хората му да намерят момичето.

Агях обвинява Шениз, защото му е забила нож в гърба.

Нериман моли Джерен да има търпение, за да научат тайните в имението.

Сехер пък обвинява по-малката, че е издала на Шениз къде е сестра ѝ. Момичето се хвърля в скута на майка си, но тя я отблъсква.

Шениз се оправдава, че е направила всичко заради сина си.

Дженк се прибира в имението.

Джерен, под давление на Сехер, се извинява на Недим като изтъква, че действията ѝ са вследствие на интригите на сестра ѝ.

Дженк започва да изпълнява плана, като занася подарък на Недим – статуя със скрита камера в нея.

Джемре намира работа в един приют и център за обучение на деца, които Дженк ѝ е уредил тайно. Тя се среща в парка с господарския син и когато чува, че той е направил обещаното, тя не може да повярва, че е изпълнил желанието ѝ и е сложил камера в стаята на Недим.

Сехер заплашва Дженк, че няма да го изпуска от очи.

Хората на Агях виждат Джемре и Дженк заедно и докладват на шефа си.

Джемре звъни на брат си, но не иска да говори с майка си. Информира го, че си е намерила работа и подслон и че скоро ще се видят.


image0 (9K)