Довечера в „Безмилостен град“: Джерен е много зле от хапчетата на Шениз

Тази вечер в епизода от хитовия турски сериал „Безмилостен град“ хапчетата, сменени от изчадието Шениз, започват да действат на Джерен.

Джерен влиза с гръм и трясък в стаята на втория етаж, откъдето сестра ѝ изхвърчава само преди няколко минути, а Дженк в яростта си е направил на сол чашата си с питие, запратена в пода. Наглостта на бременната отново избуява, обвинявайки бащата на детето си, че няма вкус към жените, щом е избрал Джемре, като може да има нея.

В “Безмилостен град” бащата на Недим е захвърлил бременната Шениз като парцал

На фона на нощното небе, край брега на морето, се срещат Недим и Джемре. Тя понечва да си тръгне, но той я спира с думите, че са му липсвали нейните песни. Веднага след това се доближава и момичето се наслаждава на близостта му, притворила очи. Така се чувства и той, но го разяжда ревността и отдалечавайки се от любимата си иска от нея да му признае, че обича мъжа си. Джемре почти в истерия и през сълзи изкрещява насреща му няколко пъти, че да – безумно е влюбена в съпруга си. Недим си мисли, че Джемре си играе с него.

Посяла хиляди съмнения у Дженк, Джерен се прибира в стаята си, но я заболява коремът. Недим осъмва на брега, а Джерен се събужда с контракции и прокървява.

Джемре си събира багажа, но Дженк я настига и я успокоява в прегръдките си. Точно в този миг Недим е пред къщата и ги вижда. Иска да влезе в стаята си, но Джерен е заключила, защото не иска той да види кръвта по чаршафите. Недим решава да се прибират. Двамата братовчеди се виждат на стълбите, носещи куфарите. Въпреки, че ѝ е много зле, Джерен се качва в стаята на сестра си преди да тръгнат, за да вземе скритата от нея камера.

Шениз, Агях и Сехер оглеждат къща за Недим и Джерен.

В “Безмилостен град” изригва пъклената гениалност на Шениз

Дамла се прибира в конака чак сутринта, а Дживан я посреща пред къщата, неспал цяла нощ. Обезумял, той нахълтва в стаята на момичето.

Психоложката вика Агях на среща, за да му разкаже плана си да събере цялото семейство Карачай на общ сеанс, в който да пресъздаде вечерта на падането на Недим от прозореца. Агях е възмутен, че Оя иска да направи свои пациенти всички от фамилията.

Автор: ЗАРАТА


image0 (9K)