Довечера в „Безмилостен град“ дори тестът за бащинство не спира Джерен и машинациите ѝ

Тази вечер в епизода от хитовия турски сериал „Безмилостен град“ излиза резултатът от теста за бащинство, но Джерен не се спира пред нищо. Тя твърдо преследва меркантилните си цели.

Агях е в другата стая, където на лаптопа си следи разговора между Джемре и Недим, предаван от камера. Той остава доволен от театъра на младата жена, особено и след като вижда малко по-късно снимката ѝ накъсана от Недим.

Дженк и Агях се засичат рано сутринта пред конака и за малко бащата не става свидетел как сина му товари куфарите си в багажника. Дженк се прощава с майка си и сестра си без да им казва, че заминава. Дамла е изненадана от неговото поведение.

Агях отива да вземе резултата от ДНК теста на детето на Джерен.

Джемре разбира, че Дженк е решил да бяга, но не може да си обясни защо.

Дживан случайно дочува баба си, която по телефона заплашва Шениз за бебето на Джерен. Така той научава, че Дженк е направил дете на малката му сестра, а след това се е оженил за голямата.

Джерен също тихо се сбогува с майка си, докато Сехер спи. Момичето взима от нощното ѝ шкафче снимка на семейството.

Джемре намира писмо от Дженк.

Сехер открива, че дъщеря ѝ я няма и започва да я търси по телефона.

Дженк и Джерен бягат заедно за Америка. В последния момент обаче тя променя решението си, защото преосмисля факта, че Дженк няма пари да я издържа и затова скъсва паспорта му, за да не може той да отпътува за никъде. Взела е и личните карти на него и на Джемре, смачква ги и демонстративно се качва в такси.

Агях е шокиран от получените резултати от ДНК теста.

Дамла разпитва Джемре къде е брат ѝ.

Дживан отива в имението въоръжен, за да търси сметка на Дженк. Съобщава на сестра си и Дамла, че Дженк е направил бебе на Джерен.

Агях се прибира ядосан и събира цялото семейство в хола.

Шениз прослушва съобщението със заканите от Нериман.

Докато всички са събрани в хола, Джерен и Дженк пристигат в имението.


image0 (9K)