Любопитно

Довечера в „Завинаги“: Есма разтърсва Фарук с признанията си

Тази вечер в епизода на хитовия турски сериал „Завинаги“ Есма султан, притисната от обстоятелствата на сгъстените до черен дим събития от последните дни, хвърля бомбата.

Всяка делнична вечер тя е пред българските зрители – Есма

Както стана ясно, Фарук откри запалката в опожарената колиба. Гарип отново отива на местопроизшествието и разбира от пазача, че е идвал експерт, а по описанието му, адвокатът разпознава големия син на Есма. Той знае, че Фарук няма да стои мирен, докато не разкрие истината и именно заради това се обажда на любимата си, за да я предупреди, че Фарук е на крачка от разтълкуване на детайлите.

Със съмнения за бременност са вече две от героините – леля и племенница. Дилара и Сюрея се втурвват в аптеката, за да купят тест, но там се сблъскват със Санем, която е отишла за същото.

Рейхан заблуждава Адем, че се е виждала с Есма, за да предпази сина си от гнева на султанката. Той страшно се ядосва от това обяснение, тъй като никак не му харесва, че майка му го мисли за беззащитен. За него това е чиста проба унижение.

Фикрет казва на брат си, че показанията на двете жени за пожара много се различават. По-късно той открива, че Есра е заминала при семейството си без да му се обади.

Фикрет и Есра от “Завинаги” всъщност са семейство в реалния живот

Ипек чувства, че е оставена от всички в семейството встрани от важни събития. Тя знае единствено за пострадалата си свекърва, но усеща и нещо повече от това, но няма кой да ѝ каже. Вижда и промяната в оношенията между Сюрея и Есма и това я влудява. Поради тези причини злобата ѝ избива естествено при по-слабите. Ипек прави луд скандал в кухнята, където са жените от персонала. Винаги на преден план в доводите ѝ е фактът, че тя е майка, че има бебе и против това всички замълчават. Ипек започва атаката си първоначално към Бде, която уж не е измила добре шишето на Ада, но след това гневът ѝ се изсипва и върху останалите, като си позволява дори да ги обижда. В този момент в кухнята влиза Мурат и се застъпва за прислугата. Малко по-късно провежда и личен разговор с Баде.

Осман все още не се е отказал от връзката си с Бурджу.

И идва най-интересната част от епизода, в който Фарук се връща у дома и влиза в стаята на майка си, готов да я изобличи в лъжа, стискайки запалката в ръка.

Първоначално тя шикалкави в опита си да прикрие истината, но разбира, че Фарук твърдо е решен да не я остави на мира. Есма започва да му разказва отдалече… Какви признания ще чуе от майка си Фарук и кое от тях ще го разтърси ужасно, гледайте довечера от 20 часа по бТВ.

Красимира Янкова

Share
Published by
Красимира Янкова

Recent Posts

Светлана Каменова е европейска шампионка по бокс

  Страхотна Светлана Каменова стъпи на върха на Европа, научи ЗАРАТА от БФ Бокс.  …

8 минути ago

„Боташ“ е готова да преразгледа енергийното споразумение

Двамата министри се обединиха за съвместно сътрудничство...

35 минути ago

Хамас показа двама заложници

Пуснаха видеозапис...

43 минути ago

Габриела Наплатанова застава начело на СЕМ

Мандатът е за 6 месеца...

44 минути ago

България и Турция продължаватдебата по споразумението за „Боташ“

Около това се обединиха двама министри...

47 минути ago

Костов намекна за оставка, ще решават с ръководството

Ако има нужда от треньорска смяна, ще е направим, заяви той...

2 часа ago
image0 (9K)