Довечера в „Завинаги“ Сюрея научава, че леля ѝ е била в колата при катастрофата, в която загиват родителите ѝ

Тази вечер в епизода от хитовия турски сериал „Завинаги“ разбиващата тайна на Санем лъсва с цялата си разрушителна сила. Научава я Сюрея…

Фикрет, Адем и Акиф вкарват нови прийоми в управлението на семейната фирма. Те се опитват да осъвременят отношенията с персонала, като им подготвят невиждан до момента купон. В основата на организацията, естествено е Ипек. В най-разгорещения момент от забавлението, когато Фикрет пее караоке и е полуклекнал на пода в ескалираща емоция, на етажа се качват Есма и Гарип. Султанката не си намери място, докато не отиде да провери какво се случва след оставката на Фарук.

Фарук се прибира в конака, озадачен от липсата на комуникация със Сюрея. Нургюл го посреща притеснена, като му съобщава, че жена му не е ставала и не се е хранила. Фарук се качва в спалнята и намира стаята потънала в тъмнина, а Сюрея завита и със зачервени от плач очи. Той се опитва да поговори с нея, но тя го отпраща с желанието да ѝ даде малко време.

В хола всички са озадачени и решават да изпратят горе Осман, с когото Сюрея винаги контактува на различно ниво от останалите. Той разбира се приема мисията, макар и малко притеснен. След кратък престой край леглото на изпадналата в депресия Сюрея, Осман мъдро стига до истината, че е глупаво да питаш нещо този, който не е готов да ти отговори. Сюрея го моли само да успокои семейството, че не е болна и че ще се справи.

Когато Осман се връща при останалите без да е научил нещо повече, Ипек дава идея на Фарук да се обади на Дилара, тъй като предната вечер двете доста са говорили в двора на новия ресторант. В крайна сметка, макар и без да ѝ е разказала, Дилара е стигнала до основния проблем, счупил приятелката ѝ. Тя съобщава на Фарук, че според нея ресторантът стои в основата на противоречието между детството на Сюрея и настоящето. Дилара казва и за старата Фатма, която е дала на Сюрея кутия, принадлежала на майка ѝ. Изглежда съдържанието ѝ е допринесло за срива у приятелката ѝ.

Сюрея получава дневника на майка си, който я прогаря с жестока тайна

Дилара намеква, че Сюрея не е споделила нищо с Фарук, защото не е искала да помрачи щастието му от новото начинание, към което той пристъпи с толкова много жар.

А Сюрея бавно и мъчително приключва с изкуствено режисираните си спомени, в които тя е расла като щастливо дете в хармонично семейство на обичащи се родители. Повтарящите се в съзнанието ѝ картини на прегръдки, пикници, изплетени от цветя венчета, се заменят от кавги, обиди, нетърпеливи подвиквания, упреци. Припомняйки си тези преживявания, порасналото момиче не намира опорните точки, за да продължи.

 Мистериозните кошмари на Сюрея всъщност са действителни случки от детството ѝ

Отваряйки отново кутията на майка си, Сюрея намира една недогоряла свещ и спомена за тъжния си рожден ден, отново заспала на два от столовете в ресторанта.

Въпроси, въпроси, за които тя няма отговори, се блъскат в главата ѝ. Става и излиза от къщата с намерението да научи истината. Сюрея отново е пред вратата на Фатма, от която разбира, че леля ѝ

 В “Завинаги” изплува ужасната тайна на лелята на Сюрея

Санем също е била в колата, когато в катастрофа са починали родителите ѝ.


image0 (9K)