Довечера в „Завинаги“ вратата на тайната стая в дома на Юлфет се отваря

Тази вечер в епизода на хитовия турски сериал „Завинаги“ няколко нови мистерии завземат мислите на героите. Една от тях получава отговор, докато други са все още в тайна.

Изчезналата и неотговаряща на обажданията Юлфет се оказва затворена в заключената, тайна стая в дома ѝ. Там я намира Гюнеш, след като я заплашва, че ще извика ключар, който да разбие вратата. Стаята е като олтар на неосъщественото майчинство на Юлфет. Вътре е събрана цялата мъка на възрастната жена. А тя се появява в рамката на вратата изпита и посърнала.

В главата на Адем няма никакви други мисли, освен тези за собственото му дете. След като разкри, че Дилара го е измамила за аборта, той я вика в имението, за да говори с нея и да ѝ покаже новата детска стая. Тя е съкрушена. В нея се борят разнополюсните чувства на прошка и обвинение, на обич и неприемане. В познатата ѝ къща тя вижда само самота и тъмнина, без радост, без слънчеви зайчета по стените. Единствената надежда на бъдещата майка е, че Адем може да се научи да обича, за да имат едно нормално семейство.

Грижовната Гюнеш се заема с изпадналата в ступор Юлфет. Става ясно, че Седеф, жена от миналото, се е появила отново със заплахите си към Юлфет. Тя изнудва модистката за пари, като я убеждава, че крие нейната най-страшна тайна.

Зрителят се сблъсква с поредното притеснение на Акиф. Той смотолява някаква лъжа пред Фарук, че Фикрет е сгафил с важен за фирмата им клиент. Този разговор се провежда в голям хипермаркет, където хора с детски колички щъкат навред. Турският начин да се покрива с пелена леглото и количката на бебето правят невъзможно проследяването на детето легнало вътре. Количката с Яз е предоставена за кратко на Акиф, докато бащата отива на касата. Фарук идва, разделя се с Акиф и продължава разходката с дъщеря си по улиците.

Едва в дома на Гарип става ясно, че не Яз е в количката, която връща Фарук. Следва един от най-лудите екшъни, на които е способна Сюрея, чието дете се оказва изчезнало.

Лошият ден за Акиф продължава с много бързи темпове. След гафа в магазина, където той започна да търси Санем по телефона, а тя не му отговаряше, Акиф пуска сигнала на GPS, който е сложил в телефона на жена си, за да я проследява. Вижда, че нейното местонахождение е в някакво заведение и развинтената му фантазия веднага рисува картини на изневяра с някакъв млад и огромен мъжага. Влетявайки в кафенето, Акиф научава историята на Гюнеш, с която съпругата му се е срещнала.

Орлицата Гюнеш се залавя със Седеф, за да предпази Юлфет. Тя е убедена, че е сложила жената от миналото на мястото ѝ и тя повече няма да създава проблеми на менторката ѝ. Но дали…


image0 (9K)